Filmele și serialele cu Lucas Hedges

 • Lucas Hedges

  Lucas Hedges

  25 de ani
  Data nașterii: 12.12.1996
  Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
 • French Exit (2020)

  Fuga la Paris

  „Planul meu era să mor înainte să rămân fără bani”, spune Frances Price, o femeie în vârstă de 60 de ani, o prezență importantă pe scena mondenă din Manhattan, care nu are niciun ban. Lucrurile nu au mers însă așa cum spera. Soțul ei, Franklin, e...

  Regia: Azazel Jacobs
  17 7
  5.9
 • Waves (2019)

  Valurile

  Regia: Trey Edward Shults
  14 2
  7.5
 • Honey Boy (2019)

  Regizoarea Alma Har'el ecranizează un scenariu scris de Shia LaBeouf, bazat pe experiențele lui, despre călătoria unui tânăr actor de la o copilărie furtunoasă la primii ani ca adult.

  Regia: Alma Har'el
  8 1
  7.2
 • Ben Is Back (2018)

  Ben s-a întors

  Regia: Peter Hedges
  45 6
  6.7
 • Mid90s (2018)

  Filmul urmărește povestea unui adolescent care a crescut în Los Angeles-ul anilor 90’. Stevie se luptă cu o viață tulbure, iar atunci când se împrietenește cu un grup de skateboarderi, el încearcă să experimenteze tot ceea ce înseamnă a fi „cool”.

  Regia: Jonah Hill
  5 1
  7.3
 • Boy Erased (2018)

  Boy Erased - Confesiunile unui băiat

  „Boy Erased” este povestea adevărată a luptei unui tânăr de a se descoperi pe sine, în timp ce este forțat să pună la îndoială fiecare aspect al identității sale.

  Regia: Joel Edgerton
  21 11
  6.9
 • Lady Bird (2017)

  Lady Bird este o liceană ambițioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viață diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universitățile Ivy League și de cultura cosmopolită

  Regia: Greta Gerwig
  95 33
  7.4
 • Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

  Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri

  O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017.

  Regia: Martin McDonagh
  Oscar-uri:
  243 22
  8.1
 • Manchester by the Sea (2016)

  Manchester de lângă mare

  Lee Chandler e obligat să revină acasă pentru a-l lua în grijă pe nepotul lui după ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul poveștii, lui Lee îi revin în minte motivele care l-au făcut să plece din Manchester și să se distanțeze de trecut.

  Regia: Kenneth Lonergan
  Oscar-uri:
  43 2
  7.8
 • The Slap (2015)

  Scenariul: Jon Robin Baitz, Walter F. Parkes
  0 0
  6.1
 • Kill the Messenger (2014)

  Eliminați mesagerul

  În anii '90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susținut de soție și copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o și a făcut-o publică.

  Regia: Michael Cuesta
  7 1
  6.9
 • The Zero Theorem (2013)

  Teorema zero

  The Zero Theorem il are in prim plan pe Qohen (Christoph Waltz), un barbat emotiv care traieste intr-o biserica si care si-a petrecut majoritatea vietii asteptand un apel menit sa-i defineasca viata.

  Regia: Terry Gilliam
  12 2
  6.0
 • Arthur Newman (2012)

  Lumea lui Arthur Newman

  Wallace Avery s-a săturat de viața lui. Divorțat, cu un fiu cu care nu mai păstrează legătura, nemulțumit de viața lui amoroasă, decide pur și simplu, să renunțe la viața lui, cumpărându-și o nouă identitate, ca Arthur Newman.

  Regia: Dante Ariola
  3 1
  5.6
 • Moonrise Kingdom (2012)

  Regatul unde răsare Luna

  Doi adolescenți dintr-un mic oraș din New England se îndrăgostesc și decid să fugă de acasă. Dispariția lor îi va pune pe jar pe localnici, care se vor implica în drama celor două familii organizând echipe de căutare

  Regia: Wes Anderson
  13 3
  7.8