Filmele cu Luke Bracey

  • Luke Bracey

    Luke Bracey

    35 de ani
    Data nașterii: 26.04.1989
    Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
  • Maybe I Do (2023)

    Regia: Michael Jacobs
    39 6
    5.0
  • Elvis (2022)

    Povestea lui Elvis (Austin Butler) este văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei...

    Regia: Baz Luhrmann
    156 17
    7.3
  • Interceptor (2022)

    Interceptor: Deturnarea

    Dură, încercată de realitățile vieții și obligată pe nedrept să-și părăsească postul perfect din cadrul Pentagonului, căpitanul JJ Collins (Elsa Pataky) se trezește responsabilă de o bază izolată de interceptare a rachetelor din mijlocul oceanului...

    Regia: Matthew Reilly
    59 8
    4.7
  • Regia: Janusz Kamiński
    2 0
    4.4
  • Holidate (2020)

    Iubiți de sărbători

    Sloane și Jackson detestă sărbătorile. Sunt singuri și se văd de fiecare dată obligați să aducă parteneri ciudați doar pentru a se conforma așteptărilor. Dar când se întâlnesc de un Crăciun deosebit de jalnic, cei doi fac o înțelegere.

    Regia: John Whitesell
    36 10
    6.1
  • Lucky Day (2019)

    Regia: Roger Avary
    21 0
    5.1
  • Danger Close (2019)

    Periculos De Aproape: Bătălia de la Long Tan

    Danger Close: The Battle of Long Tan este un film dedicat celor care au luptat și au murit în bătălia de la Long Tan din 18 august 1966. Timp de mai bine de trei ore și jumătate, în mijlocul unei ploi torențiale, printre copacii unei plantații de...

    Regia: Kriv Stenders
    104 5
    6.8
  • Hacksaw Ridge (2016)

    Fără armă în linia întâi

    Povestea extraordinară a lui Desmond Doss (Andrew Garfield) care, în Okinawa în timpul celei mai sângeroase bătălii din cel De-al Doilea Război Mondial, a salvat 75 de bărbați fără să fi avut o armă.

    Regia: Mel Gibson
    Oscar-uri:
    231 4
    8.1
  • Point Break (2015)

    La limita extremă

    Johnny Utah, un tânăr agent FBI, se infilitrează într-o echipă de sportivi de elită, mereu în căutarea senzațiilor tari, condusă de charismaticul Bodhi, suspectați că au la activ o serie de infracțiuni executate în manieră extremă.

    Regia: Ericson Core
    41 2
    5.3
  • The Best of Me (2014)

    Cel mai de preț cadou

    Amanda şi Dawson au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei.

    Regia: Michael Hoffman
    36 1
    6.7
  • The November Man (2014)

    Nume de cod: Spionul de noiembrie

    Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor colegi.

    Regia: Roger Donaldson
    42 1
    6.3
  • G.I. Joe: Retaliation (2013)

    G.I. Joe: Represalii

    După ce o mulțime de colegi le sunt uciși într-un atac surpriză, iar președintele SUA îi deconspiră drept trădători, supraviețuitorii G. I. Joe pornesc într-o misiune pe viață și pe moarte.

    Regia: Jon M. Chu
    87 3
    5.7
  • Monte Carlo (2011)

    O tânără femeie, soră vitregă şi prietena cea mai bună pleacă la Paris... Ca să scape de ghid şi goana printre obiective turistice, se ascund într-un hotel de 5 stele, unde una din ele e confundată cu moştenitoarea unui imperiu financiar britanic.

    Regia: Thomas Bezucha
    11 1
    5.8