Filmele și serialele cu Lupe Ontiveros

  • Lupe Ontiveros

    Lupe Ontiveros

    Data nașterii: 17.09.1942
    Decedat: 26.07.2012 (69 de ani)
  • Rob (2012)

    Scenariul: Rob Schneider, Lew Morton
    0 0
    5.5
  • Beverly Hills Chihuahua 2 (2011)

    Chihuahua de Beverly Hills 2

    Chloe şi Papi se întorc la Beverly Hills unde se căsătoresc şi devin mândrii părinţi a 5 căţeluşi năzdrăvani, în timp ce Sam Cortez se luptă pentru a nu fi evacuat împreună cu familia sa din propria lor casă

    Regia: Alex Zamm
    2 0
    4.2
  • Lies in Plain Sight (2010)

    Secretul Evei

    Filmul spune povestea Evei, o studentă oarbă, și a verișoarei sale, Sofia, care erau de nedespărțit când erau mici; atunci când Eva se sinucide brusc, Sofia se întoarce acasă, la tatăl său, Hector, și la părinții Evei, ca să găsească răspunsuri.

    Regia: Patricia Cardoso
    0 0
    6.1
  • Our Family Wedding (2010)

    Nuntă în familia noastră

    Forest Whitaker și Carlos Mencia interpretează doi cuscri care trebuie să treacă peste o mulțime de divergențe de opinie pentru a reuși o misiune aparent imposibilă: să organizeze nunta copiilor lor în doar două săptămâni.

    Regia: Rick Famuyiwa
    2 2
    5.0
  • Dark Mirror (2007)

    Regia: Pablo Proenza
    0 0
    4.7
  • Tortilla Heaven, restaurantul lui Isidor, este cel mai bun local din New Mexico, poate chiar din intreaga lume. Si, desi Isidor face o tortilla suculenta si delicioasa... nu reuseste sa scoata niciun ban. De ce? Pentru ca traieste in Falfurrias...

    Regia: Judy Hecht Dumontet
    1 0
    5.3
  • This Christmas (2007)

    Acest Crăciun

    Ambalată ca o comedie, dar conținând și de o doză sănătoasă de dramă, This Christmas se concentrează pe o familie afro-americană de clasă mijlocie care își sărbătorește Crăciunul împreună.

    Regia: Preston A. Whitmore II
    5 0
    6.4
  • Passionada (2002)

    Trucurile pasiunii

    Protagonistii acestei povesti sunt Charles, un impatimit al jocurilor de carti, care ascunde multe secrete si le acopera cu minciuni si Celia, o vaduva care si-a petrecut ultimii ani de zile jelindu-si sotul disparut. O nouă șansă la iubire apare.

    Regia: Dan Ireland
    1 0
    6.1
  • Real Women Have Curves (2002)

    Femeile adevărate sunt plinuțe

    Ar trebui sa plece de acasa, sa mearga la colegiu si sa experimenteze viata? Sau sa stea acasa, sa se marite, sa continue sa lucreze in fabrica surorii ei? Pare o decizie usoara, dar pentru Ana (in varsta de 18 ani) fiecare decizie pe care o va...

    Regia: Patricia Cardoso
    4 0
    6.9
  • As Good as It Gets (1997)

    Mai bine nu se poate

    Melvin Udall este un tip afurisit, un romancier curios ce pare că suferă de o boală psihică. Niciodată nu evită confruntările, ba se şi laudă cu abilitatea de a fi cât mai antipatic şi de a răni cât mai tare. E nemilos.

    Regia: James L. Brooks
    Oscar-uri:
    41 1
    7.7
  • Dolly Dearest (1991)

    Regia: Maria Lease
    1 0
    4.7
  • The Goonies (1985)

    Goonienii

    Un grup de copii isi petrec ultimele zile impreuna inainte de a se muta fiecare cu familia sa in alte zone, casele lor urmand sa fie demolate. Pustii descopera din intamplare harta unei comori, harta care apartine faimosului pirat Un ochi.

    Regia: Richard Donner
    27 0
    7.7
  • The World's Greatest Lover (1978)

    Cel mai mare amant din lume

    Rudy, un brutar din Milwakee, pleaca la Hollywood sa-si incerce norocul la o vizionare menita sa descopere un actor care sa rivalizeze cu marele Rudolf Valentino. Numai ca sotia lui se indragosteste de marele idol al ecranului, starnind gelozia...

    Regia: Gene Wilder
    0 0
    5.7