Filmele cu Lynn Collins

 • Lynn Collins

  Lynn Collins

  47 de ani
  Data nașterii: 16.05.1977
  Locul nașterii: Houston, Texas, USA
 • Beneath Us (2020)

  Capcana

  Visul american devine un coșmar pentru un grup de muncitori, angajați de un cuplu înstărit. Ceea ce se așteaptă să fie cea mai mare zi de plată se transformă într-o luptă terifiantă pentru supraviețuire.

  Regia: Max Pachman
  5 2
  5.4
 • Rim of the World (2019)

  Pană la marginea lumii

  Patru adolescenți din medii complet diferite participă la o tabără de vară denumită Rim of the World, aflată în munții din sudul Californiei. În timp ce se află acolo, extratereștrii din spațiul cosmic încep să atace zona. Adolescenții găsesc...

  Regia: McG
  43 17
  5.2
 • The Hollow Point (2016)

  Capăt de drum

  Seriful unui oraș mic situat pe granița SUA cu Mexic investighează o afacere a unui cartel de droguri care s-a sfarsit prost.

  Regia: Gonzalo López-Gallego
  15 1
  5.4
 • Regia: Trey Nelson
  5 1
  6.0
 • Unconditional (2012)

  Regia: Brent McCorkle
  8 0
  7.0
 • John Carter (2012)

  Veteran al Razboiului Civil, John Carter este mutat pe planeta Marte. Bărbatul descoperă un habitat și o biosferă luxuriante, ale căror principali locuitori sunt niște barbari verzi, înalți de peste 3 metri.

  Regia: Andrew Stanton
  124 2
  6.6
 • Angels Crest (2011)

  Regia: Gaby Dellal
  2 0
  5.7
 • X-Men Origins: Wolverine (2009)

  Originile oamenilor X: Wolverine - Omul lup

  Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier.

  Regia: Gavin Hood
  89 1
  6.5
 • Uncertainty (2008)

  Incertitudine

  Filmul spune povestea unui cuplu care se confrunta cu luarea unei decizii majore. O zi de vara in care o intrebare vine cu doua variante de raspuns, in fapt doua scenarii despre posibilitatile infinite si consecintele alegerilor pe care le facem.

  Regia: Scott McGehee, David Siegel
  2 0
  5.7
 • Numb (2007)

  N-am chef de nimic!

  Cufundat in depresie, Hudson urmareste cat e ziua de lunga jocuri de golf la televizor. Providenta i-o scoate in cale pe Sara, iar Hudson stie ca ea il poate salva. Ea insa crede ca ar trebui sa se salveze singur. Vor reusi cei doi sa se inteleaga?

  Regia: Harris Goldberg
  5 1
  6.5
 • The Number 23 (2007)

  Numărul 23

  Protagonistul descopera o carte ciudata intitulata The Number 23. Pe masura ce o citeste, el devine din ce in ce mai convins ca intamplarile din carte sunt bazate pe propria lui viata. Obsesia sa pentru numarul 23 incepe sa-l chinuie.

  Regia: Joel Schumacher
  20 0
  6.4
 • The Dog Problem (2006)

  Cainele problematic

  Solo, un scriitor aspirant, crede ca un câine l-ar putea înveseli si ajuta sa-si puna ordine în viaţă. Din nefericire, noul sau patruped atrage atenţia nedorită a unor personaje din cele mai bizare, printre care cămătari si colecţionari de câini.

  Regia: Scott Caan
  2 0
  6.2
 • Bug (2006)

  Omul cu gândacii

  Scapata de curand de sotul ei abuziv, Agnes se muta intr-un motel precar, unde cunoaste un veteran al Razboiului din Golf, Peter. Intre ei se leaga o poveste de dragoste, dar lucrurile scapa de sub control cand motelul este invadat de gandaci...

  Regia: William Friedkin
  4 2
  6.1
 • The Lake House (2006)

  Casa de lângă lac

  O doctorita care a locuit o data intr-o casa de langa un lac incepe o corespondenta romantica cu primul proprietar al casei. Cand insa descopera ca traiesc in doi ani diferiti (2004 si 2006), cei doi pornesc intr-o cautare pentru a dezlega misterul.

  Regia: Alejandro Agresti
  41 2
  6.8
 • The Merchant of Venice (2004)

  Neguțătorul din Veneția

  Avand drept fundal Venetia secolului XVI, nemuritoarea comedie/drama a lui Shakespeare prezinta destinul unui grup de nobili crestini, suprinsi prin prisma interactiunii lor cu camatarul evreu Shylock. Antonio (Irons) imprumuta bani de la Shylock

  Regia: Michael Radford
  27 2
  7.0