Filmele și serialele cu Mac McDonald

  • Mac McDonald

    Mac McDonald

    75 de ani
    Data nașterii: 18.06.1948
    Locul nașterii: Long Island, New York, USA
  • Transsiberian (2008)

    Calatoria cu un tren trans-siberian, din China catre Moscova, se transforma intr-o cutremuratoare urmarire asezonata cu deceptie si crima, dupa ce un cuplu american intra in contact cu o pereche misterioasa de pasageri...

    Regia: Brad Anderson
    20 2
    6.6
  • Flyboys (2006)

    Eroii cerului

    „Flyboys", primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea forțelor aviatice americane în primul război mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette.

    Regia: Tony Bill
    28 0
    6.5
  • Formula 51 (2001)

    Un medic care se laudă că a inventat un nou drog este contactat de un grup mafiot dornic să pună mâna pe descoperire. Răpit si dus în Anglia, doctorul e silit să prepare drogul. Dar cei care îl încearcă descoperă că li s-a administrat un purgativ.

    Regia: Ronny Yu
    26 2
    6.3
  • Regia: Peter Richardson
    0 0
    8.4
  • Hardware (1990)

    Război în viitor

    Este secolul 21, o lume post-apocaliptică, post-nucleară, în care cele mai rele temeri legate de mediul înconjurător se adeveresc. Un cuplu tânăr care se luptă să supravieţuiască în această lume pierdută de mâine, gaseşte un robot dezarmat în deşert.

    Regia: Richard Stanley
    7 0
    5.9
  • The Russia House (1990)

    Casa Rusia

    Dupa o vizita in Rusia, un editor britanic este contactat de serviciile secrete deoarece o rusoaica pe nume Katya dorea sa-i inmaneze un manuscris, care continea secrete militare ale Rusiei.

    Regia: Fred Schepisi
    15 0
    6.1
  • Red Dwarf (1988)

    Piticul roșu

    Radiatiile au ucis intreg echipajul navei spatiale "Pitica rosie", cu exceptia lui David Lister, mecanicul de intretinere al automatului cu supa de pui. Totusi el n-a ramas singur, ci impreuna cu holograma colegului sau Arnold cu Holly –...

    Scenariul: Rob Grant, Doug Naylor
    3 2
    8.4