Filmele cu Macaulay Culkin

  • Macaulay Culkin

    Macaulay Culkin

    43 de ani
    Data nașterii: 26.08.1980
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Paloni Show! Halloween Special! (2022)

    The Paloni Show: Ediție Specială de Halloween

    Leroy, Reggie și Ceruce Paloni au primit șansa vieții. Ei prezintă o emisiune specială de Halloween cu filmulețe de groază ale unui grup promițător de animatori.

    Regia: Douglas Einar Olsen, Donna Smith
    2 0
    6.2
  • Entergalactic (2022)

    Regia: Fletcher Moules
    4 3
    7.3
  • Leaving Neverland (2019)

    Părăsind Neverland

    La apogeul faimei lui, Michael Jackson a început o relație cu doi băieți de 7 și 10 ani. Acum, la vârsta de 30 de ani, ei povestesc cum au fost abuzați sexual de Jackson și cum au ajuns să se împace cu această situație ani mai târziu.

    Regia: Dan Reed
    12 1
    7.0
  • Regia: Mike Warzin
    0 0
    8.1
  • Sex and Breakfast (2005)

    Terapie de cuplu

    Două cupluri tinere, cu o viață intimă nu tocmai împlinită, cer ajutorul unui consilier marital care, pentru a-i ajuta să alunge plictiseala, îi sfătuiește să încerce sexul în grup. Ușor de zis, greu de trecut la fapte.

    Regia: Miles Brandman
    4 1
    4.8
  • Saved! (2004)

    Salvată!

    Mary e o buna crestina care merge la un liceu crestin si care are prieteni credinciosi, printre care Faye, si un perfect iubit crestin – Dean. Viata ei pare perfecta pana in ziua in care descopera ca Dean s-ar putea sa fie gay.

    Regia: Brian Dannelly
    4 1
    6.7
  • Getting Even with Dad (1994)

    Micul santajist

    Un puști găsește rețeta pentru a-și transforma tatăl într-un părinte model: iubire, tandrețe și un pic de șantaj. Ray nu mai vrea găinării. Deschide o patiserie, dar vrea s-o finanțeze cu bani obținuți dintr-o ultimă lovitură. Fiul lui află de plan!

    Regia: Howard Deutch
    5 0
    4.8
  • Richie Rich (1994)

    Mostenitor al unui imperiu estimat la 70 de miliarde de dolari, domnisorul Richie (Macaulay Culkin) s-a nascut si traieste intr-o lume de vis. Are roller coaster, antrenorul personal de baseball si restaurantul McDonald’s propriu, la etaj.

    Regia: Donald Petrie
    10 0
    5.4
  • The Pagemaster (1994)

    Stăpânul cărților

    Interesant melanj de animatie si actori in carne si oase, intr-o minunata poveste nu numai pentru copii. Robert Tyler este un baietel fricos care, surprins de furtuna pe cand se plimba cu bicicleta, se adaposteste intr-o biblioteca stranie, pe...

    Regia: Joe Johnston, Pixote Hunt
    5 0
    6.1
  • The Good Son (1993)

    Fiul bun

    Protagonistul filmului, un băiat de 12 ani - Mark Evans -, este luat de către tatal său, Jack  Evans, la spital pentru a-și vizita mama care era pe patul de moarte. La scurt timp după moartea mamei sale, Jack Evans trebuie să plece la Tokyo, iar...

    Regia: Joseph Ruben
    8 0
    6.4
  • Home Alone (1993)

    Singur acasă

    Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani - părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

    Regia: Chris Columbus
    131 3
    7.7
  • Home Alone 2: Lost in New York (1992)

    Singur acasă 2: Pierdut în New York

    Kevin McCallister revine, de această dată având întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva.

    Regia: Chris Columbus
    106 2
    6.9
  • Only the Lonely (1991)

    Numai cei singuri

    Un ofiter de politie se indragosteste. Nimic nu pare a fi iesit din comun... Numai ca politistul nostru, tinde catre obezitate, iar pe langa asta are si o mama dominatoare, care nu poate accepta ideea ca fiul sau poate avea o prietena...

    Regia: Chris Columbus
    9 0
    6.3
  • My Girl (1991)

    Primul sărut

    Vada Sultenfuss, o adolescentă obsedată de moarte, se înscrie la cursurile de vara pentru a-și impresiona profesorul de literatură, de care este îndrăgostită în secret

    Regia: Howard Zieff
    16 3
    6.9
  • Uncle Buck (1989)

    Unchiul Buck

    Spre deosebire de Bob, fratele sau Buck se situeaza la pol opus: dezordonat, fara serviciu, burlac, innebunit dupa cursele de cai. Iata insa ca, intr-o noapte, Buck este solicitat sa faca pe dadaca nepotilor sai cateva zile.

    Regia: John Hughes
    17 1
    7.1