Filmele și serialele cu Mackenzie Davis

  • Mackenzie Davis

    Mackenzie Davis

    37 de ani
    Data nașterii: 01.04.1987
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • Scenariul: Patrick Somerville
    46 11
    7.6
  • Happiest Season (2020)

    Cel mai fericit anotimp

    Uneori, poate fi dificil să faci cunoștință cu familia iubitei tale pentru prima dată. Să planifici să o ceri în căsătorie la cina anuală de Crăciun a familiei sale este și mai greu, până când îți dai seama că rudele ei nici măcar nu știu că e...

    Regia: Clea DuVall
    16 11
    6.6
  • The Turning (2020)

    În tensiune

    The Turning spune povestea unei femei care ia în grijă doi orfani, pe Miles și Fiona. Bunăvoința femeii va fi pusă la încercare atunci când o serie de evenimente supranaturale vor începe să se manifeste în reședința ei.

    Regia: Floria Sigismondi
    25 8
    3.9
  • Terminator: Dark Fate (2019)

    Terminator: Destin întunecat

    Dani Ramos trăiește o viață simplă în Mexico City, când un Terminator extrem de avansat și mortal călătorește în timp pentru a o ucide. Supraviețuirea ei depinde acum de Grace, un super-soldat îmbunătățit din viitor și Sarah Connor (Linda Hamilton)

    Regia: Tim Miller
    430 58
    6.2
  • Tully (2018)

    O comedie despre maternitate, Tully (2018) urmărește viața lui Marlo, o mamă a trei copii care în imposibilitatea de a se ocupa de nou-născutul ei, angajează o bonă cu care va dezvolta rapid o conexiune specială.

    Regia: Jason Reitman
    30 4
    6.9
  • Comedy Central Roast of Bruce Willis (2018)

    Să râdem de Bruce Willis

    Regia: Joel Gallen
    8 3
    6.5
  • Always Shine (2016)

    Strălucește mereu

    Două actrițe, dintre care una cu ceva mai mult succes, merg într-o călătorie pentru a-și repara prietenia. Vor reuși să nu își lase furia să le domine iarăși relația?

    Regia: Sophia Takal
    6 2
    5.6
  • Regia: Anna Axster
    0 0
    5.9
  • Freaks of Nature (2015)

    Ciudățeniile naturii

    Vampirii, oamenii și zombii au trăit dintotdeauna în bună pace în orășelul Dillford, dr iată că un eveniment nefericit îi învrăjbește pe unii împotriva celorlalți.

    Regia: Robbie Pickering
    8 2
    5.9
  • The Martian (2015)

    Marțianul

    În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă

    Regia: Ridley Scott
    124 3
    8.0
  • That Awkward Moment (2014)

    Acel moment penibil

    Povestea a trei prieteni aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toți ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: „deci, încotro se îndreaptă chestia asta?”

    Regia: Tom Gormican
    14 0
    6.1
  • Bad Turn Worse (2013)

    La ananghie

    În timp ce Bobby, prietenul lui cel mai bun, și Sue, iubita lui, se pregătesc să părăsească orașul și să plece la facultate, B.J. fură bani de la șeful lui, ca să ofere amicilor săi un weekend nebun. Din păcate, banii furați aparțin unui gangster.

    Regia: Simon Hawkins, Zeke Hawkins
    2 0
    5.5
  • What If (2013)

    Ce dacă

    După un șir de relații proaste, Wallace decide să nu se mai implice într-o relație romantică. Cu toate acestea, o întâlnește pe Chantry cu care are o legătură instantă. Dar fata are un iubit așa că cei doi vor fi doar buni prieteni.

    Regia: Michael Dowse
    9 1
    6.8
  • Breathe In (2013)

    Pasiune inocentă

    Keith şi Megan Reynolds sunt părinţii unei adolescente, Lauren, şi au o locuinţă frumoasă în apropiere de New York. Însă fericirea şi liniştea familiei sunt puse la încercare atunci când Sophie, o tânără de 18 ani, vine să locuiască cu ei.

    Regia: Drake Doremus
    7 1
    6.3
  • Smashed (2012)

    Prin aburii alcoolului

    Kate și Charlie Hannah sunt doi soți care sunt ținuți împreună de dragostea lor... pentru băutură. Atunci când ea decide că vrea să renunțe la alcool, relația celor doi e pusă la grea încercare. Vor rezista ei fără ceea ce îi unește cel mai strâns?

    Regia: James Ponsoldt
    3 0
    6.7