Filmele cu Madeline Carroll

  • Madeline Carroll

    Madeline Carroll

    28 de ani
    Data nașterii: 18.03.1996
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Indivisible (2018)

    La revenirea din serviciul armatei americane, Chaplain Darren Turner se confruntă cu o criză care îi distruge familia și credința în Dumnezeu, dar cu ajutorul soldaților săi se întoarce la credința și familia sa.

    Regia: David G. Evans
    21 4
    5.8
  • Destined to Ride (2018)

    Călare pe Fistic

    Lily a crezut că vara i-a fost distrusă până când se întâlnește și construiește o legătură sufleteasca de neegalat cu un cal tânăr pe nume Fistic, dovedind că destinul poate fi găsit în locurile in care te aștepți mai puțin.

    Regia: Anna Elizabeth James
    10 1
    5.5
  • I Can Only Imagine (2018)

    Pot doar să-mi imaginez

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    39 4
    7.3
  • The Magic of Belle Isle (2012)

    Vals în lumina lunii

    Regia: Rob Reiner
    17 1
    6.9
  • Machine Gun Preacher (2011)

    Misionarul războinic

    Inspirat dintr-o poveste reală, Machine Gun Preacher prezintă povestea vieţii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri care decide să lase în urmă viaţa tumultoasă pe care o avea şi pleacă într-o călătorie în estul Africii.

    Regia: Marc Forster
    35 6
    6.7
  • Mr. Popper's Penguins (2011)

    Pinguinii domnului Popper

    Povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” şi coregrafice, pictorul porneşte într-un turneu.

    Regia: Mark Waters
    20 0
    6.0
  • Flipped (2010)

    Răsturnați

    Transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii pe nume Bryce si Juli, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului.

    Regia: Rob Reiner
    10 0
    7.7
  • The Spy Next Door (2010)

    Spionul din vecini

    Jackie Chan este Bob Ho, un super-spion CIA sub acoperire care decide să renunțe la cariera sa pentru a se căsători cu vecina (și iubita) lui, Gillian. Dar Bob mai are o misiune de îndeplinit înainte ca Gillian să zică „DA”: să-i castige pe copiii ei

    Regia: Brian Levant
    22 0
    5.4
  • Swing Vote (2008)

    Votul Decisiv

    Viața banală și liniștită a lui Bud Johnson se schimbă în ziua alegerilor prezidențiale, atunci când isteața lui fetiță pune la cale un scenariu, care îl transformă dintr-un anonim în cel mai important om din Statele Unite ale Americii.

    Regia: Joshua Michael Stern
    5 1
    6.1
  • When a Stranger Calls (2006)

    Când sună un străin

    Jill, o elevă de liceu face babysitting, dar totul se termină într-un coșmar când începe să primească telefoane misterioase. Străinul de la telefon îi cere să verifice ce fac copiii... iar când se duce la ei în cameră îi găsește speriați de moarte

    Regia: Simon West
    9 1
    5.1