Filmele cu Madeline Kahn

  • Madeline Kahn

    Madeline Kahn

    Data nașterii: 29.09.1942
    Decedat: 03.12.1999 (57 de ani)
  • A Bug's Life (1998)

    Viața unei insecte

    Flik, o furnică ce nu-și găsește locul, caută o bandă de războinici curajoși care să-l ajute să se lupte cu greierii lacomi care îi amenință casa. El recrutează un grup de insecte care se dovedesc a fi o trupă de la circ.

    Regia: Andrew Stanton, John Lasseter
    15 0
    7.2
  • Mixed Nuts (1994)

    Încurcături sentimentale

    Philip conduce o linie telefonica de urgenta impreuna cu Catherine si doama Munchnik. Aceasta este partea usoara a problemei insa, lucrurile se complica. Lui Philip ii place sa ajute oamenii si este iubit de catre Catherine.

    Regia: Nora Ephron
    2 1
    5.4
  • Clue (1985)

    Indiciul

    Comedia are la baza jocul pe tabla „Clue”. Sase persoane primesc invitatii pentru a merge la o vila pe un deal. Primesc sase arme mortale. Se comit sase crime. Wadsworth, majordomul trebuie sa gaseasca criminalul.

    Regia: Jonathan Lynn
    14 1
    7.2
  • City Heat (1984)

    Polițist și detectiv

    Kansas City, 1930. Partenerul detectivului particular Mike Murphy este batut cu bestialitate de mafiotii locali. Ca urmare a acestui incident, politia se mobilizeaza sa lupte impotriva mafiei.

    Regia: Richard Benjamin
    18 2
    5.5
  • Yellowbeard (1983)

    Pret de doisprezece ani, Yellowbeard a jefuit orice a prins in apele spaniole. Prins si condamnat la 20 de ani de temnita, statul decide sa il elibereze pentru a-i conduce catre fabuloasa lui comoara...

    Regia: Mel Damski
    6 0
    5.9
  • History of the World: Part I (1981)

    Mel Brooks' History of the World: Part 1

    Regia: Mel Brooks
    61 2
    6.8
  • The Cheap Detective (1978)

    Un detectiv ieftin

    Lou Peckinpaugh este un detectiv privat acuzat de moartea partenerului sau la instigarea amantei sale, sotia partenerului. Politistul DiMaggio il tine pe Lou atent sub observatie si ii face viata grea cand acesta incearca sa-si reabiliteze numele.

    Regia: Robert Moore
    7 0
    6.4
  • High Anxiety (1977)

    Marea neliniște

    Omagiu parodic adus de Mel Brooks marelui maestru al suspense-ului cinematografic, Alfred Hitchcock. Personajul principal, interpretat de Brooks insusi, e un psihiatru cu rau de inaltime, seful Intitutului Pentru Pacienti Foarte, Foarte...

    Regia: Mel Brooks
    11 2
    6.6
  • Young Frankenstein (1974)

    Tânărul Frankenstein

    Un omagiu, in cheie tandru-parodica, adus filmelor inspirate de celebrul roman Frankenstein al lui Mary Shelley.

    Regia: Mel Brooks
    15 0
    8.0
  • Blazing Saddles (1974)

    Șeile înflăcărate

    Un oras din Vestul salbatic in care cetatenii par sa se numeasca Johnson si sa se ocupe cu cresterea vitelor sta in drumul unei cai ferate. Un politician isi trimite oamenii in oras pentru a face viata tuturor un iad si a le lua proprietatile.

    Regia: Mel Brooks
    33 2
    7.7
  • Paper Moon (1973)

    Luna de hârtie

    Suntem în anul 1936. Addie Loggins (Tatum O’Neal, la debut), este lăsată în grija vânzătorului ambulant de biblii, Moses Pray (Ryan O’Neal, tatăl lui Tatum), un personaj imoral despre care nu se știe cu siguranță dacă este sau nu tatăl ei.

    Regia: Peter Bogdanovich
    Oscar-uri:
    14 1
    8.1
  • What's Up, Doc? (1972)

    Ce se întâmplă, doctore?

    Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco.

    Regia: Peter Bogdanovich
    20 1
    7.7