Filmele și serialele cu Mads Mikkelsen

 • Mads Mikkelsen

  Mads Mikkelsen

  57 de ani
  Data nașterii: 22.11.1965
  Locul nașterii: Copenhagen, Denmark
 • Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

  Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

  Profesorul Albus Dumbledore are încredere în magizoologul Newt Scamander să conducă o echipă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar curajos într-o misiune periculoasă, în care vor înfrunta legiunea de adepți ai lui Gellert Grindelwald.

  Regia: David Yates
  173 22
  6.2
 • Chaos Walking (2021)

  Haos Ambulant

  Todd trăiește pe o planetă cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o binecuvântare pentru omenire, dar locuitorii sunt loviți de Zgomot - un virus care provoacă halucinații izvorâte din propriile gânduri și îi face pe mulți să își piardă mințile.

  Regia: Doug Liman
  45 9
  5.7
 • Regia: Anders Thomas Jensen
  67 12
  7.5
 • Another Round (2020)

  Încă un rând

  Patru buni prieteni, profesori de liceu, încearcă să afle dacă viețile lor se pot îmbunătăți prin menținerea unui nivel constant de... alcool în sânge.

  Regia: Thomas Vinterberg
  Oscar-uri:
  59 5
  7.7
 • Polar (2019)

  Polar: Viforul morții

  Cel mai bun asasin din lume, Kaizerul Negru (Mads Mikkelsen), se retrage din activitate, iar fostul său angajator îl declară un pericol pentru firmă. Văzându-se obligat să reintre în acțiune, eroul înfruntă o armată de ucigași tineri și rapizi

  Regia: Jonas Åkerlund
  240 13
  6.3
 • Arctic (2018)

  Overgård, naufragiat în pustietatea arctică, este pe punctul de a fi salvat. Un tragic accident împiedică, însă, salvarea. Bărbatul trebuie să decidă acum dacă își va aștepta sfârșitul sau va porni într-o cursă prin necunoscut.

  Regia: Joe Penna
  128 18
  6.8
 • At Eternity's Gate (2018)

  La poarta eternității

  „La poarta eternității”, în regia lui Julian Schnabel, spune povestea ultimelor zile din viața lui Vincent Van Gogh. Numită după una dintre picturile sale, pelicula e filmată în culori ce reconstituie atmosfera din tablourile sale.

  Regia: Julian Schnabel
  34 8
  6.9
 • Rogue One: A Star Wars Story (2016)

  Rogue One: O poveste Star Wars

  Jyn e pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei. Mon Mothma o trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, a unui spadasin și a forțelor non-aliate, Jyn va realiza că are o misiune mai grea decât își închipuise.

  Regia: Gareth Edwards
  367 27
  7.8
 • Când strălucitul neurochirurg Stephen Strange are un accident și își pierde abilitatea de a opera, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. O întâlnire cu Cea Antică i-ar putea deschide calea către secretele magiei.

  Regia: Scott Derrickson
  362 15
  7.5
 • Men & Chicken (2015)

  Bărbați și puicuțe

  Regia: Anders Thomas Jensen
  6 0
  6.7
 • The Salvation (2014)

  Nu e loc de iertare

  În America anului 1870, un imigrant îl omoară pe cel care i-a ucis familia, ceea ce dezlănțuie furia liderului unei bande periculoase. Orășenii îl trădează cu lașitate, forțându-l să-i înfrunte singur pe nelegiuiți.

  Regia: Kristian Levring
  43 0
  6.7
 • Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas (2013)

  Legenda lui Michael Kohlhaas

  Regia: Arnaud des Pallières
  11 2
  6.1
 • Charlie Countryman (2013)

  Moartea necesară a lui Charlie Countryman

  Călătorind peste ocean, tocmai în România, Charlie (Shia LaBeouf) se îndrăgostește de o superbă româncă pe nume Gabi Ibănescu (Evan Rachel Wood), la al cărei suflet nu poate ajunge fără să se intersecteze cu Nigel, soțul ei, gangster.

  Regia: Fredrik Bond
  4 2
  6.3
 • Hannibal (2013)

  Will Graham, un psiholog criminalist genial și perseverent, este capabil să reconstruiască în minte gândurile și metodele înfiorătoare ale celor mai căutați criminali în serie ai agenției americane

  Scenariul: Bryan Fuller
  27 2
  8.5
 • The Hunt (2012)

  Vânătoarea

  Lucas are 40 de ani și încearcă să-și pună viața în ordine după divorț. Lucrurile scapă de sub control. O vorbă întâmplătoare, o mică minciună și - odată cu zăpada și cu luminile Crăciunului - minciuna se răspândește, semănând groază și neîncredere.

  Regia: Thomas Vinterberg
  31 2
  8.3