Filmele și serialele cu Maggie Siff

  • Maggie Siff

    Maggie Siff

    49 de ani
    Data nașterii: 21.06.1974
    Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
  • One Percent More Humid (2017)

    Umiditate crescută

    Filmul ne spune povestea a două prietene care nu s-au mai văzut din copilărie. Cele două se întâlnesc în vacanța de vară pentru a trece peste o experiență traumatizantă foarte veche.

    Regia: Liz W. Garcia
    9 3
    5.6
  • The 5th Wave (2016)

    Al 5-lea val

    Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populația și a dus omenirea înapoi la Epoca de piatră.

    Regia: J Blakeson
    63 7
    5.2
  • Billions (2016)

    Miliarde

    Procurorul Chuck primește informații că mogulul Bobby Axelrod s-ar face vinovat de rele practici pe piața de capital. Foarte popular, Axelrod pare intangibil pentru Rhoades, dar asta nu îl împiedică pe procuror să întindă capcane.

    Scenariul: David Levien, Brian Koppelman, Andrew Ross Sorkin
    936 29
    8.3
  • Concussion (2013)

    După o lovitură în cap, Abby decide că nu mai poate. Viața ei nu poate fi doar despre casă, copii și soție. Are nevoie de mai mult: trebuie să fie Eleanor.

    Regia: Stacie Passon
    4 1
    5.6
  • Sons of Anarchy (2008)

    Fiii anarhiei

    În orașul Charming există o comunitate unită, aflată sub "controlul" unui respectat și temut club de motocicliști, aceștia ocupându-se în principal cu traficul de armament, operațiune camuflată în spatele unui service moto. Jackson "Jax" Teller...

    Scenariul: Kurt Sutter
    91 8
    8.6