Filmele și serialele cu Makenzie Vega

  • Makenzie Vega

    Makenzie Vega

    30 de ani
    Data nașterii: 10.02.1994
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Fender Bender (2016)

    Regia: Mark Pavia
    7 4
    4.9
  • The Good Wife (2009)

    Soția perfectă

    SOŢIA PERFECTĂ este o dramă cu Julianna Margulies, câştigătoare a Premiului Emmy, soţie şi mamă care îşi asumă cu curaj întreaga responsabilitate pentru familia sa şi reintră în câmpul muncii după ce scandalul sexual şi de corupţie politică al...

    Scenariul: Michelle King, Robert King
    48 3
    8.4
  • In the Land of Women (2007)

    Pe tărâmul femeilor

    Distrus de despartirea de prietena lui, Carter paraseste L.A-ul pentru a locui cu bunica lui in Detroit. Carter este fascinat de femeile din familia Harwicke. Toate acestea se indragostesc de el si-l ajuta pe Carter sa redevina barbatul de odinioara.

    Regia: Jonathan Kasdan
    17 2
    6.4
  • Just My Luck (2006)

    Doar norocul meu

    Frumoasa newyorkeză Ashley e privită de mulți ca fiind extrem de norocoasă. După o întâlnire întâmplătoare și un sărut aparent nevinovat cu un tânăr nu la fel de norocos, Ashley realizează brusc că a făcut schimb de noroc cu simpaticul Jake Hardin.

    Regia: Donald Petrie
    23 2
    5.4
  • Chestnut: Hero of Central Park (2004)

    Cum să ascunzi un câine în New York

    Sal si Ray sunt doua fetite care traiesc in orfelinatul din Lattimer. Sal descopera un catelus pierdut in padure si afla ca au fost adoptate. Insa in noua lor casa din New York, exista o regula foarte stricta: nu este permis accesul cainilor!

    Regia: Robert Vince
    0 0
    5.7
  • Saw (2004)

    Puzzle mortal

    Doi bărbați se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legați cu lanțuri de perete. Nu știu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri.

    Regia: James Wan
    44 0
    7.6
  • The Family Man (2000)

    Bărbatul de familie

    Cu 13 ani in urma, cand Jack a plecat la Londra pentru o specializare, i-a promis prietenei sale Kate ca vor sta despartiti doar un an. Jack este acum un celibatar de pe Wall Street bine platit, in timp ce Kate reprezinta doar o amintire...

    Regia: Brett Ratner
    35 2
    6.8