Filmele cu Malcolm Danare

  • Malcolm Danare

    Malcolm Danare

    61 de ani
    Data nașterii: 15.06.1962
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Godzilla (1998)

    Filmul a fost dedicat lui Tomoyuki Tanaka, producătorul primului film Godzilla, care a decedat cu o lună înainte de lansarea versiunii moderne. Producţia din 1998 este regizată de Roland Emmerich

    Regia: Roland Emmerich
    59 1
    5.4
  • Popcorn (1991)

    Cativa adolescenti se pregatesc sa vada un film horror clasic la o sala de cinema abandonata cand gasesc o caseta inregistrata de un criminal in serie care a murit acum multi ani. Dupa vizionarea casetei, tinerii incep sa fie ucisi unul cate unul.

    Regia: Mark Herrier, Alan Ormsby
    2 0
    5.9
  • The Curse (1987)

    Blestemul

    Viata la ferma a lui Zach Hayes sufera cateva schimbari în momentul în care un meteorit loveste pamantul. Doar el si doctorul observa ca meteoritul are niste tendoane ciudate, asemenea unor radacini care otravesc rezervele de apa ale locuitorilor...

    Regia: David Keith
    4 0
    5.1
  • National Lampoon's European Vacation (1985)

    Vacanța europeană

    Clark Griswold (Chevy Chase) si sotia sa Ellen (Beverly d’Angelo) traiesc unul din cele mai aventuroase momente din viata lor, pentru ca vor porni impreuna cu stranii lor copii Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) intr-o excursie in Europa.

    Regia: Amy Heckerling
    18 2
    6.2
  • The Lords of Discipline (1983)

    Cavalerii disciplinei

    Este anul 1960 si Will trebuie sa-si incheie ultimul an din Academia Militara in America de Sud. Pentru prima data in istoria Academiei aici a fost acceptat si un student de culoare, Pearce, iar Will este numit supraveghetorul acestuia.

    Regia: Franc Roddam
    1 0
    6.6
  • Christine (1983)

    Christine - Mașina ucigașă

    Un mit american devine un fioros cosmar pe patru roti si paradisul iluzoriu infern... Christine: o bizara si cutremuratoare idila magica, o tandra si salbatica relatie erotica intre un vechi automobil si tanarul lui posesor.

    Regia: John Carpenter
    20 1
    6.8
  • Flashdance (1983)

    Flashdance - Strălucirea dansului

    Flashdance - Strãlucirea dansului, o loviturã muzicalã si vizualã datã box-office-ului, este povestea antrenantã a lui Alex Owens, o femeie de 18 ani ambitioasã si atrãgãtoare, care lucreazã ziua ca sudor, iar noaptea ca dansatoare într-un bar.

    Regia: Adrian Lyne
    Oscar-uri:
    15 0
    6.2