Filmele și serialele cu Mandy Moore

 • Mandy Moore

  Mandy Moore

  37 de ani
  Data nașterii: 10.04.1984
  Locul nașterii: Nashua, New Hampshire, USA
 • Midway (2019)

  Bătălia de la Midway

  O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajoșii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic.

  Regia: Roland Emmerich
  287 21
  6.7
 • The Darkest Minds (2018)

  Minți primejdioase

  După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, reușeste să scape din tabăra in care fusese trimisa.

  Regia: Jennifer Yuh Nelson
  123 12
  5.7
 • I'm Not Here (2017)

  Nu sunt aici

  Steve începe să se întrebe ce anume l-a dus în punctul în care se află acum. Pe măsură ce se plimbă prin casa lui goală, își amintește cele mai importante momente din viața lui, cele mai mari greșeli și cele mai fericite perioade.

  Regia: Michelle Schumacher
  2 1
  5.6
 • 47 Meters Down (2017)

  In adancuri

  Două surori aflate în vacanță în Mexic sunt prinse într-o cușcă de observare a rechinilor pe fundul oceanului. Cu oxigenul pe sfârșite, ele au mai puțin de o oră pentru a-și da seama cum să ajungă la suprafață

  Regia: Johannes Roberts
  79 26
  5.7
 • This Is Us (2016)

  Asta-i povestea!

  Scenariul: Dan Fogelman
  161 5
  8.6
 • Acțiunea se petrece între Tron (1982) și Tron legacy (2010). Beck este un program tânăr care devine liderul revoluției în lumea virtuală numită "Rețeaua", după ce pritenul lui e omorât. Țelul lui este de a elibera orașul și pe prietenii lui de Clu...

  Scenariul: Steven Lisberger, Adam Horowitz, Edward Kitsis
  0 0
  8.2
 • Tangled Ever After (2012)

  O poveste încâlcită până la adânci bătrâneți

  Rapunzel și Eugene sunt în toiul pregătirilor de căsătorie. Totul pare perfect, insa Eugene se arată din nou nemulțumit de modul în care e desenat nasul său în afișe, iar Pascal și Maximus au pierdut inelele mirilor.

  Regia: Nathan Greno, Byron Howard
  5 1
  7.6
 • Un cuplu ca oricare altul se decide sa condimenteze putin relatia prin swing cu un alt cuplu. Totul decurge insa intr-un mod in care nu se asteptau, iar relatia lor e pe cale sa se destrame... Oare cum vor reusi sa iasa din acest impas.

  Regia: Jonathan Newman
  2 1
  4.6
 • Love, Wedding, Marriage (2011)

  Iubire, nuntă, căsnicie

  Proaspăt-căsătorita Ava are parte de un mare succes ca psiholog specializat pe cupluri cu probleme. Filozofia ei de viață, pe care cuplurile venite la terapie o înghit pe nemestecate, se bazează pe căsătoria părinților ei.

  Regia: Dermot Mulroney
  6 2
  4.9
 • Tangled (2010)

  O poveste încâlcită

  Frumoasa Rapunzel pune la cale un plan de evadare din turnul unde a fost ținută captivă timp de mulți ani, alături de Flynn Rider, cel mai căutat bandit al regatului, Maximus, un cal super-polițist, și Pascal, un cameleon super-protector.

  36 1
  7.7
 • Dedication (2007)

  O poveste de iubire

  Un autor de cărți pentru copii ce le spune cititorilor că Moș Crăciun nu există, care urăște să doarmă cu sau lângă cineva, crede că viața nu este decât un zâmbet întâmplător care se ridică din când în când deasupra interminabilei lăcomii

  Regia: Justin Theroux
  2 1
  6.7
 • License to Wed (2007)

  Permis de căsătorie

  Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional. Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc.

  Regia: Ken Kwapis
  10 1
  5.3
 • Because I Said So (2007)

  Pentru că așa am zis eu

  O mama prea protectoare (Diane Keaton) incearca sa-i gaseasca fiicei ei (Mandy Moore) un barbat potrivit. Solutia este publicarea unui anunt matrimonial pe un site, ceea ce va arunca totul in aer.

  Regia: Michael Lehmann
  6 0
  5.7
 • Brother Bear 2 (2006)

  Fratele urs 2

  Kenai este în continuare urs, iar micul Koda e bucuros să constate că el și Kenai nu au nevoie decât unul de celalalt. Kenai, însă, visează la o tânără fată pe care a cunoscut-o și a salvat-o dintr-o situație periculoasă pe când el era foarte tânăr.

  Regia: Ben Gluck
  8 0
  6.2
 • American Dreamz (2006)

  Vise americane

  SUA nu se mai satura de show-ul American Dreamz care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul productiei e Martin Tweed, gazda emisiunii, care e intr-o continua cautare de talente pe care sa le faca celebritati.

  Regia: Paul Weitz
  4 3
  5.4