Filmele cu Marc John Jefferies

  • Marc John Jefferies

    Marc John Jefferies

    33 de ani
    Data nașterii: 16.05.1990
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Nerve (2016)

    Nerve: Adevăr sau provocare

    Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de "privitori".

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    39 4
    6.5
  • Regia: Jamal Hill
    0 0
    6.6
  • Regia: Victoria Mahoney
    0 0
    5.8
  • Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

    Coanele Mari: Așa tată, așa fiu

    Agentul FBI Malcom Turner și fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Malcolm redevine populara Coana mare,iar Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o școală de fete.

    Regia: John Whitesell
    18 1
    4.4
  • Notorious (2009)

    Povestea pe viata si pe moarte a lui Notorius B.I.G.(a.k.a. Christopher Wallace), care a venit direct din Brooklyn sa ia pe sus lumea Hip-hop-ului.

    Regia: George Tillman Jr.
    4 0
    6.7
  • Keeping Up with the Steins (2006)

    În pas cu familia Stein

    In Brentwood, Benjamin Fiedler se pregateste pentru petrecerea lui de bar mitzvah. Problema e ca nu intelege nici sensul unei astfel de ceremonii, nici religia evreiasca in care s-a nascut, asa ca parintii ii pregatesc cea mai generoasa si mai...

    Regia: Scott Marshall
    1 0
    5.4
  • Get Rich or Die Tryin' (2005)

    Îmbogățește-te sau mori încercând

    În filmul său de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodează pe ecran în această puternică dramă urbană a aclamatului regizor Jim Sheridan (In America). Supravietuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent)...

    Regia: Jim Sheridan
    11 0
    5.5
  • The Haunted Mansion (2003)

    Casa bântuită

    Jim Evers (Eddie Murphy), un agent imobiliar si soția acestuia, Sara, primesc un telefon la miezul nopții de la însuși proprietarul conacului, Edward Gracey, care își anunță intenția de a vinde proprietatea. Jim adulmecă afacerea.

    Regia: Rob Minkoff
    14 1
    5.2
  • Brown Sugar (2002)

    O relație dulce și picantă

    Sidney e o jurnalista care a parasit publicatia L.A Times, pentru care face recenzii de concerte pop-rock, pentru a edita o revista new yorkeza de hip hop intitulata XXL. Dre e un producator al unei mari companii de discuri cu sediul in New York....

    Regia: Rick Famuyiwa
    1 1
    6.5
  • Stuart Little 2 (2002)

    Șoricelul familiei 2

    În timp ce se întorcea de la școală, Stuart (voce Michael J. Fox) salvează o vrabiuță rănită, Margalo (voce Melanie Griffith), din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni.

    Regia: Rob Minkoff
    9 0
    5.5
  • Losing Isaiah (1993)

    Regăsirea fiului

    Regia: Stephen Gyllenhaal
    1 0
    6.4