Filmele cu Marcus T. Paulk

  • Marcus T. Paulk

    Marcus T. Paulk

    37 de ani
    Data nașterii: 12.10.1986
    Locul nașterii: Los Angeles County, California, USA
  • Red Tails (2012)

    Cozile roșii

    Actiunea din "Red Tails" se desfasoara in California si urmareste un grup de piloti de culoare din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

    Regia: Anthony Hemingway
    31 1
    5.9
  • The Rig (2010)

    În mijlocul unei furtuni tropicale, echipajul unei platforme petroliere aflate departe în largul mării trebuie să facă fața atacului unei creaturi gigantice căreia i-au invadat habitatul subacvatic.

    Regia: Peter Atencio
    1 0
    3.2
  • Another Cinderella Story (2008)

    O altă cenușăreasă modernă

    Bazat pe povestea clasica a Cenusaresei, filmul o are in centrul actiunii pe simpatica adolescenta Mary, care locuieste impreuna cu mama ei vitrega Dominique Blatt - o fosta vedeta pop - si cu cele doua surori vitrege pe nume Britt si Bree.

    Regia: Damon Santostefano
    7 0
    5.7
  • Roll Bounce (2005)

    Magie pe role

    „Roll Bounce” este cea mai proaspata si mai amuzanta comedie pe roti din ultimii ani. Ne aflam la sfarsitul anilor 70 cand magia rolelor si muzica soul si disco erau un mod de viata pentru adolescentul Xavier (Bow Wow) si pentru prietenii sai....

    Regia: Malcolm D. Lee
    2 0
    6.2
  • One Night Stand (1997)

    Aventură de-o noapte

    In aparenta, Max Carlyle are tot ce-si poate dori un barbat: o casnicie fericita, doi copii sanatosi si o cariera de succes. Dar viata lui se schimba total dupa ce, in timpul unei calatorii de afaceri la New York, el cunoaste o femeie extraordinara.

    Regia: Mike Figgis
    10 1
    5.9
  • Nothing to Lose (1997)

    Ce-am avut și ce-am pierdut

    Nick crede ca nu mai are nimic de pierdut cand descopera ca sotia l-a inselat. Atunci cand Paul incearca sa-l jefuiasca, Nick face un lucru pe care nu l-ar fi facut in alte circumstante: il rapeste pe Paul si pleaca din California spre Arizona.

    Regia: Steve Oedekerk
    28 0
    6.7