Filmele cu Marcus Thomas

  • Marcus Thomas

    Marcus Thomas

    39 de ani
    Data nașterii: 26.05.1984
    Locul nașterii: Brussels, Belgium
  • The Ice Road (2021)

    Drumul Terorii

    După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

    Regia: Jonathan Hensleigh
    186 18
    5.6
  • The Forger (2014)

    Falsificatorul

    Un hoț și un falsificator lucrează cu tatăl și cu fiul lui ca să falsifice o pictură de-a lui Monet și să fure originalul. Ei pun la cale jaful vieții lor.

    Regia: Philip Martin
    5 2
    5.8
  • You Kill Me (2007)

    Mă omori cu zile

    Frank isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia.

    Regia: John Dahl
    10 1
    6.4
  • Regia: Mike Mendez
    7 0
    5.4
  • Bigger Than the Sky (2005)

    Un nou inceput

    Dupa ce a fost parasit de prietenă, un barbat fara perspectiva hotaraste sa dea o proba pentru un rol minor in productia Cyrano de Bergerac a unui mic teatru local. Desi nu are nici un fel de experienta actoriceasca, obtine rolul principal.

    Regia: Al Corley
    1 0
    6.0
  • Noel (2004)

    Crăciun

    O distribuţie de primă mână îşi uneşte eforturile pentru această colecţie de poveşti intersectate, avându-i în centru pe câţiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de ajunul Crăciunului

    Regia: Chazz Palminteri
    10 0
    6.1
  • Scorched (2003)

    Jaf in trei

    Woods (Woody Harrelson), Sheila (Alicia Silverstone) si Stuart (Paulo Costanzo) sunt angajatii unei banci dintr-un mic orasel din desert. Dintr-un motiv sau altul, fiecare dintre ei are nevoie de o suma de bani, iar in locul in care lucreaza...

    Regia: Gavin Grazer
    4 2
    5.9
  • Chiar si in vacanta, Kurt, un scriitor ironic si acid, este urmarit de actiunile in justitie ale armatei Reichului. Intr-unul dintre articolele sale, Kurt afirmase ca "toti soldatii sunt criminali". Este vara lui 1932...

    Regia: Xavier Koller
    0 0
    6.0
  • Drowning Mona (2000)

    Cum de s-a înecat Mona?

    Mona, o femeie nesuferita si cu gura mare, moare, prabusindu-se cu masina intr-un lac. Seful politiei banuieste ca e vorba de crima si incepe sa-i investigheze pe cei care ar fi avut un motiv sa o ucida, adica... intreaga populatie a micului orasel.

    Regia: Nick Gomez
    6 0
    5.7