Filmele și serialele cu Mare Winningham

  • Mare Winningham

    Mare Winningham

    64 de ani
    Data nașterii: 16.05.1959
    Locul nașterii: Phoenix, Arizona, U.S.
  • Dopesick (2021)

    Scenariul: Danny Strong
    34 2
    8.6
  • News of the World (2020)

    Noutăți din lumea largă

    Un veteran al Războiului Civil, care merge din oraș în oraș și citește știrile, începe o călătorie periculoasă prin Texas pentru a oferi un nou cămin unei tinere orfane.

    Regia: Paul Greengrass
    122 11
    6.8
  • The Outsider (2020)

    Outsider

    Bazat pe romanul omonim scris de Stephen King, serialul dramă explorează investigația uciderii violente a unui băiat de 11 ani și circumstanțele misterioase din jurul acestei crime oribile.

    Scenariul: Richard Price
    154 5
    7.6
  • Dark Waters (2019)

    Apele Întunecate

    Un avocat de apărare corporativă își asumă un proces de mediu împotriva companiei chimice DuPont, care expune o lunga istorie de poluare.

    Regia: Todd Haynes
    129 5
    7.6
  • O.G. (2018)

    O G

    Filmul îl urmărește pe Louis, fost șef al unei bande de închisoare, în ultimele săptămâni din sentința lui de 24 de ani. Liberarea lui care se apropie este dată peste cap atunci când îi ia sub aripa lui pe Beecher, nou venit în aripa lor.

    Regia: Madeleine Sackler
    4 2
    6.2
  • The Seagull (2018)

    Pescărușul

    Irina vizitează casa de vară a familiei alături de fiul ei, Konstantin, care tânjește după Nina. Când faimosul scriitor Boris Trigorin își face apariția, Nina se îndrăgostește de el și începe să-l ignore pe Konstantin.

    Regia: Michael Mayer
    26 5
    5.7
  • Philomena (2013)

    Când a rămas însărcinată în Irlanda anului 1952, Philomena Lee a fost trimisă la mănăstirea din Roscrea, iar copilul a fost dat spre adopție. Philomena și-a petrecut următorii cincizeci de ani căutându-l. Filmul este bazat pe o poveste adevarata.

    Regia: Stephen Frears
    8 1
    7.6
  • Miniseria HBO MILDRED PIERCE, cu Kate Winslet în rolul principal, dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941. Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, ce se...

    5 2
    7.6
  • Brothers (2009)

    Fratele dispărut

    Atunci când Sam este trimis într-o misiune în Afghanistan, este de datoria fratelui său mai mic să aibă grijă de bunăstarea lui Grace și a celor două nepoate, deși în trecut făcuse închisoare și era considerat un fel oaia neagră a familiei

    Regia: Jim Sheridan
    20 1
    7.1
  • Tru Confessions (2002)

    O zi din viața mea

    Regia: Paul Hoen
    0 0
    7.4
  • The War (1994)

    Războiul

    Stephen se intoarce la familia sa dupa ce a luptat in Vietnam. Cicatricele psihologice l-au lasat deprimat si instrainat. In timp ce el lupta sa depaseasca cosmarul stresului post-traumatic, sotia sa, Lois, se lupta sa asigure painea familiei.

    Regia: Jon Avnet
    7 0
    6.7
  • Turner & Hooch (1989)

    Turner si Hooch

    Un singur lucru nu suporta detectivul Scott Turner (Tom Hanks) pe lumea asta: dezordinea. In viata lui Scott totul sta aranjat frumos la locul lui. Pana cand e nevoit sa il adopte pe Hooch, un caine ramas fara stapan in urma unui schimb de focuri.

    Regia: Roger Spottiswoode
    15 0
    6.2
  • Shy People (1987)

    Oameni timizi

    Un film despre ura si razbunare, despre mame si copiii lor, despre singuratate. Sunt 2 lumi diferite in acest film. Furnicarul orasului vs. izolarea din provincie. Manhattanul, aglomerat si monden și universul unei case la tara, undeva in Louisiana.

    Regia: Andrei Konchalovsky
    5 1
    6.7
  • Nobody's Fool (1986)

    Niciodată nu e prea târziu

    Dragostea, magia si schimbarea sunt principalele teme abordate in aceasta comedie romantica din contemporaneitate. Imaginatia poetica se uneste cu trecutul si prezentul sarbatorind posibilitatile vietii.

    Regia: Evelyn Purcell
    1 0
    5.4
  • St. Elmo's Fire (1985)

    Libertinii

    După terminarea studiilor, câţiva absolvenţi care se cunosc din liceu sunt nevoiţi să înveţe să se descurce singuri. Se lovesc de depresii, abuz de alcool şi droguri, neînţelegeri cu părinţii, lipsa banilor şi destrămarea relaţiilor.

    Regia: Joel Schumacher
    7 0
    6.4