Filmele și serialele cu Marg Helgenberger

  • Marg Helgenberger

    Marg Helgenberger

    65 de ani
    Data nașterii: 16.11.1958
    Locul nașterii: Fremont, Nebraska, USA
  • CSI: Vegas (2021)

    Scenariul: Jason Tracey
    20 3
    7.4
  • A Dog's Journey (2019)

    Câinele, adevăratul meu prieten 2

    "Câinele, adevăratul meu prieten 2", o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprinzătoare

    Regia: Gail Mancuso
    69 2
    7.4
  • Almost Friends (2016)

    Aproape prieteni

    Charlie este un tanar nemotivat, la vârsta de 20 si ceva de ani, care încă trăiește acasă cu mama și tatăl său vitreg. El se îndrăgostește de o tânără care are un prieten serios.

    Regia: Jake Goldberger
    6 0
    5.8
  • Intelligence (2014)

    Inteligență

    Michael Seitzman crează un serial de acțiune care ni-i prezintă pe Gabriel Vaughn, un agent secret care este "îmbunătățit" prin implantarea unui microcip, și pe protectorul lui, directorul unui serviciu de securitate informatică de elită

    Scenariul: Michael Seitzman
    15 1
    6.8
  • Wonder Woman (2009)

    Femeia Minune

    Regia: Lauren Montgomery
    11 0
    7.2
  • Columbus Day (2008)

    Ziua fatală

    E cea mai mare zi din viata unui hot (Val Kilmer)! El da marea lovitura si, acum ca e bogat, se imprietenste cu un pusti si vrea sa ajunga prin intermediul lui la fosta sotie si la copil.

    Regia: Charles Burmeister
    3 1
    5.2
  • Mr. Brooks (2007)

    Dl. Brooks

    Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

    Regia: Bruce A. Evans
    33 4
    7.3
  • In Good Company (2004)

    Șef, și puțin mai mult!

    Cand compania sa este achizitionata, Dan ajunge sa lucreze pentru Carter, un baiat de 20 de ani fara experienta. Exact cand situatia nu poate fi mai sumbra, Dan descopera ca fiica sa, Alex (Scarlett Johansson), s-a indragostit de tanarul sau sef.

    Regia: Paul Weitz
    13 1
    6.5
  • CSI: Crime Scene Investigation (2000)

    CSI: Criminaliștii

    Scenariul: Anthony E. Zuiker
    53 3
    7.7
  • Species II (1998)

    Speciile II

    Eve gazduieste un extraterestru feroce. Ea face parte dintr-un plan secret care are ca scop intelegerea comportamentul extraterestrilor. Interesul oficial al guvernului este acela de a dezvolta un sistem de combatere a acestor forte nepamantene.

    Regia: Peter Medak
    24 3
    4.5
  • Fire Down Below (1997)

    Focul din adâncuri

    Jack Taggart, un agent sub acoperire care lucreaza pentru o agentie de protectie a mediului. Cand un membru al acestei agentii care lucra intr-un mic orasel este ucis, Jack este trimis acolo sa vada ce s-a intamplat.

    Regia: Félix Enríquez Alcalá
    43 1
    5.1
  • Species (1995)

    Speciile

    Undeva in Utah, o echipa de savanti a creat un hibrid om-extraterestru folosind urme de ADN dintr-un meteorit. Rezultatul este Sil, o femeie superba, cu forta extraordinara, calitati inimaginabile si un libidou care depaseste orice limite.

    Regia: Roger Donaldson
    32 2
    5.9
  • The Cowboy Way (1994)

    Doi văcari prin New York

    Sonny si Pepper, doi baieti obisnuiti de la tara, pornesc spre New York pentru a o salva pe fiica unui prieten din mainile unui proprietar de atelier de munca la negru. Aventura lor va fi de neuitat.

    Regia: Gregg Champion
    12 1
    5.9
  • The Tommyknockers (1993)

    Misterele din Haven Falls

    Productie tv in doua parti. Este vorba despre o scriitoare care locuieste retrasa, numai cu cainele ei credincios, la marginea unei paduri seculare, unde, intr-o zi, absolut intamplator, descopera o ciudata suprafata perfect neteda, care exercita...

    3 0
    5.4
  • Always (1989)

    Întotdeauna

    Pete Sandich si prietenul lui, Al Yackey, sunt piloti utilitari. Cand un incendiu izbucnea intr-o padure, ei erau chemati primii. Lupta cu focurile era meseria lor. Pete gaseste dragostea adevarata, dar nu renunta la slujba. Cand risca prea mult,...

    Regia: Steven Spielberg
    6 2
    6.4