Filmele cu Margaret Blye

  • Margaret Blye

    Margaret Blye

    Data nașterii: 24.10.1939
    Decedat: 24.03.2016 (76 de ani)
  • Meet the Santas (2005)

    Familia lui Mos Craciun

    Pentru a se putea instala pe tronul tatalui sau, de la Polul Nord, Nick Claus trebuie sa fie insurat. "Aleasa" este intruchipata de Beth Marshall. Cu numai 4 zile inainte de Craciun, numaratoarea inversa pana la nunta anului a inceput.

    Regia: Harvey Frost
    0 1
    5.6
  • Mischief (1985)

    Norocul timidului Jonathan cu fetele se schimbă atunci când, în ultimul an de liceu, îl câștigă drept prieten pe rebelul Gene. Gene este adorat de multe fete și reușește să-l învețe pe Jonathan câteva lecții.

    Regia: Mel Damski
    5 0
    6.5
  • The Entity (1982)

    Entitatea

    Presupus a fi bazat pe o poveste reală, The Entity o prezintă pe Carla Moran, o femeie vânată și abuzată sexual de un demon invizibil

    Regia: Sidney J. Furie
    6 1
    6.7
  • Little Darlings (1980)

    În căutarea primei iubiri

    Un film aparut in anul 1980, cu si despre adolescenti. Povestea din acest film este despre un grup de fete adolescente care merg intr-o tabara in vacanta de vara, iar doua dintre ele fac un pariu, cu care dintre baieti isi vor pierde virginitatea.

    Regia: Ronald F. Maxwell
    1 0
    6.5
  • Hard Times (1975)

    Luptătorul din New Orleans

    În filmul Vremuri dure (Hard Times, 1975), Charles Bronson, a avut rolul unui bătăuș de stradă care-și câștiga existența din meciuri ilegale de box în Louisiana.

    Regia: Walter Hill
    18 0
    7.2
  • The Italian Job (1969)

    Jaful în stil italian

    Pe scurt: povestea unui jaf la Torino devine cea mai eficientă reclamă pentru masinile Mini (mai eficientă decît că, astăzi, Madonna conduce asa ceva) si se încheie cu unul dintre cele mai memorabile finaluri de film din istoria cinematografului.

    Regia: Peter Collinson
    30 0
    7.2
  • Waterhole #3 (1967)

    Goana spre comoara

    Undeva în apropierea prãfuitului oras Integrity, Arizona, într-un put de alimentare abandonat, zace o avere în lingouri de aur, furate si îngropate de trei complici. Jucãtorul trisor Lewton Cole (James Coburn) dã târcoale prãzii ascunse, fiind...

    Regia: William A. Graham
    3 0
    6.1
  • Hombre (1967)

    „Hombre are un cinic simt al umorului, el constituie o sustinuta provocare la adresa mitului vestului. Si totusi filmul nu arata ca un anti-western. Trecerea in revista a situatiilor filmului starneste un oftat: eroul este un om alb crescut de...

    Regia: Martin Ritt
    25 0
    7.4