Filmele cu Margaretha Krook

  • Margaretha Krook

    Margaretha Krook

    Data nașterii: 15.10.1925
    Decedat: 07.05.2001 (75 de ani)
  • The Jönsson Gang in Mallorca (1989)

    Banda lui Jönsson în Mallorca

    Liderul bandei Jönsson pleacă din Stockholm pentru a relua legătura cu asociații săi aflați în însorita Mallorca, unde pune la cale cel mai mare jaf al carierei sale.

    Regia: Mikael Ekman
    0 0
    5.9
  • Peas & Whiskers (1986)

    Mustăți și mazăre

    Un bărbat de vârstă mijlocie e pus într-o situație ciudată, fiind nevoit să aleagă între mama dominatoare și noua lui iubită.

    Regia: Gösta Ekman
    0 0
    6.0
  • SOPOR (1981)

    Revolta copiilor

    Un grup de copii numit SOPOR ține ostatică familia regală pentru a protesta împotriva felului în care societatea îi tratează pe cei tineri și pe cei rebeli.

    Regia: Tage Danielsson
    0 0
    5.3
  • The Adventures of Picasso (1978)

    Aventurile lui Picasso

    Viata celebrului artist Pablo Picasso este transpusa intr-o comedie: incepand cu copilaria sa, momentul in care cei din jur isi dau seama de talentul si potentialul acestia, momentele in care a trebuit sa lupte cu saracia, bucuria gasirii unui...

    Regia: Tage Danielsson
    0 0
    7.4
  • Persona (1966)

    "Persona este o meditatie asupra individului, asupra acestuia si a relatiilor lui cu altii: desigur, nu este vorba aici decat de o variatie pe tema centrala a operei bergmaniene, dar de data aceasta regizorul trateaza tema sa favorita cu o...

    Regia: Ingmar Bergman
    15 1
    8.1
  • Only a Mother (1949)

    Doar o mamă

    O agricultoare cu o căsnicie nefericită și care se zbate să-și întrețină copiii reflectează la tinerețea sa pierdută și la scandalul care a costat-o adevărata dragoste.

    Regia: Alf Sjöberg
    2 0
    6.8