Filmele și serialele cu Margot Robbie

 • Margot Robbie

  Margot Robbie

  32 de ani
  Data nașterii: 02.07.1990
  Locul nașterii: Dalby, Queensland, Australia
 • Babylon (2022)

  O poveste înțesată cu ambiții și excese, Babylon rememorează succesele și eșecurile a diverse personaje care au populat decadentul Hollywood la începuturile lui.

  Regia: Damien Chazelle
  83 17
  7.2
 • Amsterdam (2022)

  Plasat în anii '30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor...

  Regia: David O. Russell
  48 9
  6.1
 • The Suicide Squad (2021)

  Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă

  De la scenaristul/regizorul James Gunn vine filmul de aventură-acțiune cu super-eroi „Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă” cu o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul D.C.. Bine ați venit în iad, alias Belle Reve,...

  Regia: James Gunn
  152 23
  7.2
 • Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

  Peter Iepurașul: Fugit de acasă

  Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.

  Regia: Will Gluck
  44 1
  6.2
 • Birds of Prey (2020)

  Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn

  După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

  Regia: Cathy Yan
  160 33
  6.0
 • Dreamland (2019)

  Visuri și iluzii

  Eugene Evans visează să scape din micul lui orășel texan, când descoperă că Allison Wells, o hoață de bănci rănită, se ascunde mai aproape decât și-ar putea imagina. Neștiind dacă să încaseze recompensa oferită pentru capturarea ei sau să se lase...

  Regia: Miles Joris-Peyrafitte
  16 2
  5.8
 • Bombshell (2019)

  Bombshell: Scandalul

  Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, care a întreținut o atmosferă ostilă față de femei în birourile Fox News.

  Regia: Jay Roach
  Oscar-uri:
  103 7
  6.8
 • Once Upon a Time... In Hollywood (2019)

  A fost odată la… Hollywood

  În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

  Regia: Quentin Tarantino
  Oscar-uri:
  203 48
  7.6
 • Mary Queen of Scots (2018)

  Mary regina Scoției

  Regina scoțienilor, Maria Stuart, își face cunoscută intenția de a revendica tronul britanic, amenințându-i suveranitatea verișoarei sale, regina Elisabeta I. Însă trădarea și conspirațiile de la fiecare curte regală pun în pericol ambele tronuri

  Regia: Josie Rourke
  74 13
  6.3
 • Terminal (2018)

  TERMINAL urmareste povestea a doi asasini aflati intr-o misiune sinistra, a unui profesor bolnav, a unui ingrijitor si a unei chelnerita care duce o viata dubla. Vietile tuturor acestor personaje se vor intersecta la un moment dat.

  Regia: Vaughn Stein
  52 12
  5.3
 • Peter Rabbit (2018)

  Peter Iepurașul

  Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

  Regia: Will Gluck
  111 7
  6.6
 • Goodbye Christopher Robin (2017)

  La revedere, Christopher Robin

  Filmul oferă o privire rară asupra relației dintre iubitul autor pentru copii A. A. Milne și fiul său, Christopher Robin, ale cărui jucării au inspirat lumea magică a lui „Winnie the Pooh”.

  Regia: Simon Curtis
  54 1
  7.1
 • I, Tonya (2017)

  Eu, Tonya

  I, Tonya spune povestea patinatoarei Tonya Harding, de două ori olimpică. Numele ei a ajuns în presă și datorită unui scandal imens petrecut la Olimpiada din 1994, când oponenta sa directă a fost atacată și rănită în timpul unui antrenament.

  Regia: Craig Gillespie
  Oscar-uri:
  100 14
  7.5
 • Suicide Squad (2016)

  Brigada sinucigașilor

  Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii.

  Regia: David Ayer
  Oscar-uri:
  178 13
  5.9
 • The Legend of Tarzan (2016)

  Legenda lui Tarzan

  Tarzan, după adaptarea la viața din Londra, este chemat înapoi la fosta lui casă din junglă ca să investigheze activitățile unei tabere miniere.

  Regia: David Yates
  95 6
  6.2