Filmele și serialele cu Maria Canals-Barrera

  • Maria Canals-Barrera

    Maria Canals-Barrera

    57 de ani
    Data nașterii: 28.09.1966
    Locul nașterii: Miami, Florida, USA
  • Tara Markov este o fată care are putere asupra pământului și a pietrei; este, de asemenea, mai mult decât pare. Este cel mai nou Teen Titan un aliat sau o amenințare? Și care sunt planurile mercenarului Deathstroke pentru Titani?

    Regia: Sam Liu
    31 2
    7.0
  • După ce primeşte la clasă o întrebare despre Iisus, o profesoară de liceu dă un răspuns care o bagă în belele şi care l-ar putea scoate pe Dumnezeu din educaţia publică pentru totdeauna.

    Regia: Harold Cronk
    5 0
    4.3
  • Cristela (2014)

    Scenariul: Cristela Alonzo, Kevin Hench
    0 0
    6.6
  • The Wizards Return: Alex vs. Alex (2013)

    Magicienii revin: Alex vs Alex

    Familia Russo călătorește în Italia pentru a se întâlni cu rudele lor, dar când Alex încearcă să demonstreze că este mai mult decât o tânără vrăjitoare aparent lipsită de griji, ea invocă, fără să vrea, o vrajă care creează o versiune bună și una...

    Regia: Victor Gonzalez
    0 0
    6.3
  • Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013)

    Batman: Întoarcerea Cavalerului Negru, Partea 2

    Batmanrevine după o absență de 10 ani. Autoritățile din Gotham doresc să-l aresteze. Un vechi dușman vrea o revansa. Federalii il doresc pe "Omul de Mâine"pentru a-l opri pe Batman.

    Regia: Jay Oliva
    14 1
    8.3
  • Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)

    Batman: Cavalerul întunecat se întoarce, Partea 1

    Batman nu a mai fost zărit de un deceniu și un nou val de răufăcători se năpustește asupra orașului Gotham. La 55 de ani, Batman iși pune din nou masca și pelerina, dar mai are eroul ce-i trebuie pentru a ține piept criminalilor acestei noi ere?

    Regia: Jay Oliva
    19 2
    7.9
  • Camp Rock 2: The Final Jam (2010)

    Camp Rock 2: Competiția finală

    Mithchee Torres se întoarce la Camp Rock, de data asta alături de verișoara ei. Connect 3 stabilește că tema taberei va fi înregistrarea. Cei prezenți trebuie să-și compună cântecele și cei mai buni vor primi o înregistrare profesionistă a pieselor.

    Regia: Paul Hoen
    2 0
    5.2
  • Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

    Magicienii din Waverly Place: Filmul

    După ce Alex eliberează o foarte puternică vraja, pentru familia Russo încep belelele, asa ca, acum, copiii trebuie să plece într-o aventură în urma căreia viața familiilor lor, dar și însăsi existența lor trebuiesc salvate.

    Regia: Lev L. Spiro
    2 0
    6.2
  • Camp Rock (2008)

    Tabăra de rock

    Mitchie vrea să devină cântăreață pop. Ea si-ar dori sa mearga intr-o tabără de rock, dar familia ei nu își permite, așa că mama ei se angajează la tabără ca bucătar, iar Mitchie poate participa la cursuri cu condiția să o ajute în bucatarie.

    Regia: Matthew Diamond
    4 1
    5.2
  • Wizards of Waverly Place (2007)

    Magicienii din Waverly Place

    Serial de fantezie centrat pe o familie din New York care deţine un restaurant unde, în spatele "scenei", copiii pot face magie

    Scenariul: Todd J. Greenwald
    0 0
    6.9
  • Scooby-Doo and the Monster of Mexico (2003)

    Scooby-Doo! și Monstrul din Mexic

    Dupa o succesiune de filme cu Scooby cu grafica moderna, monstri infioratori, coloane sonore mixate, ne intoarcem in trecut. Scenariul, animatiile, fundalurile si muzica sunt toate retro.

    Regia: Scott Jeralds
    2 0
    6.3
  • Imagining Argentina (2003)

    Reduși la tăcere

    Argentina, in timpul dictaturii militare din anii 1976-1983. Peste 30.000 de oameni sunt dati disparuti. Printre ei se afla si Cecilia, o jurnalista angajata in lupta pentru democratie. Sotul ei, Carlos, director de teatru, porneste pe urmele ei.

    Regia: Christopher Hampton
    4 0
    6.1
  • The Master of Disguise (2002)

    Maestrul deghizărilor

    1000 DE FETE... SI NICI UN SINGUR INDICIU. Pistachio Disguisey este un simplu chelner care afla intr-o buna zi este de fapt membrul unei familii care se pricepe foarte bine la deghizari. Tatal lui, insa saturat de necazurile si primejdiile pe...

    Regia: Perry Andelin Blake
    1 1
    3.3
  • Justice League (2001)

    Liga Dreptății - Paradisul pierdut

    Superman, Fata Soim, Batman si Femeia Fantastica s-au reunit inca o data pentru a salva lumea. Ei formeaza cea mai puternica echipa de eroi, creata vreodata.

    Scenariul: Joe Shuster, Bob Kane, William Moulton Marston
    4 0
    8.6