Filmele și serialele cu Maria Doyle Kennedy

  • Maria Doyle Kennedy

    Maria Doyle Kennedy

    59 de ani
    Data nașterii: 25.09.1964
    Locul nașterii: Clontarf, Dublin, Ireland
  • Kin (2021)

    Scenariul: Ciaran Donnelly, Peter McKenna
    81 1
    7.9
  • WolfWalkers (2020)

    Oamenii-Lup

    Regia: Tomm Moore, Ross Stewart
    16 0
    8.0
  • Sing Street (2016)

    Filmul spune povestea unui băiat pe care muzica îl ajută să facă față schimbărilor ce intervin în viața lui atunci când se transferă de la o scoală privată destinată celor cu stare materială bună, la una dintr-un cartier aglomerat si sărac.

    Regia: John Carney
    9 2
    7.9
  • The Conjuring 2 (2016)

    Trăind printre demoni 2

    Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor.

    Regia: James Wan
    49 3
    7.3
  • The Timber (2015)

    Regia: Anthony O'Brien
    4 0
    4.4
  • Jupiter Ascending (2015)

    Ascensiunea lui Jupiter

    La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    117 5
    5.3
  • 1,000 Times Good Night (2013)

    De o mie de ori noapte bună

    Rebekka este unul dintre cei mai renumiţi fotografi de război ai lumii. Fiind femeie, reuşeşte să portretizeze un grup de sinucigaşe cu bombă într-un mod mai profund. Soţul şi fiicele de acasă nu mai pot suporta gândul că Rebekka ar putea muri,...

    Regia: Erik Poppe
    1 0
    7.0
  • Orphan Black (2013)

    Orfanu Negru

    După ce este martoră la sinuciderea unei femei cu care seamănă ca două picături de apă, Sarah îi fură acesteia identitatea. Eroina se așteaptă să-și rezolve problemele cu banii femeii decedate, dar se va trezi într-un labirint de intrigi.

    Scenariul: Kim Coghill, Andrew De Angelis, Jeff Detsky
    77 5
    8.3
  • Albert Nobbs (2011)

    Filmul ne prezintă o femeie care pretinde a fi bărbat pentru a supraviețui într-o lume dominată de bărbați și strânge bani pentru a-și deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat vor duce la complicații.

    Regia: Rodrigo García
    8 0
    6.7
  • The Tudors (2007)

    Dinastia Tudorilor

    2 NOMINALIZARI LA GLOBUL DE AUR CEL MAI BUN SERIAL CEL MAI BUN ACTOR – JONATHAN RHYS MEYERS Nominalizat la Emmy, si castigator al Globului de Aur, Jonathan Rhys Meyers(Match Point, Mission:Impossible 3) îl interpreteaza pe Henric al...

    Scenariul: Michael Hirst
    48 7
    8.1
  • Tara Road (2005)

    Schimb de case

    Doua femei – una de nationalitate americana, cealalta irlandeza – fac schimb de case si isi schimba fundamental cursul vietilor.

    Regia: Gillies MacKinnon
    1 0
    6.0
  • The MatchMaker (1997)

    Pețitorul

    Pentru multe femei perspectiva de a vizita Irlanda cu dealurile ei verzi si vaile pitoresti ar fi incintatoare. Doamnele ar mai descoperi ca barbatii roscovani de prin partile locului irezistibili. Dar Marcy Tizard nu se lasă ușor impresionată.

    Regia: Mark Joffe
    4 1
    6.5
  • Aceasta drama muzicala intesata de vechi melodii celebre provoaca spectatorii la dans. The Commitements e o formatie irlandeza care iubeste muzica soul americana. La inceput nu sunt buni de nimic, dar in curand muzica lor pune pe jar intregul Dublin

    Regia: Alan Parker
    5 1
    7.6