Filmele cu Maria Ricossa

 • Maria Ricossa

  Maria Ricossa

 • A Shoe Addict's Christmas (2018)

  Crăciun la magazin

  Aventura lui Noelle începe când este închisă în magazinul în care lucrează, chiar în ajunul Crăciunului. Inițial, nu este îngrijorată de perspectivă, dar în curând se întâlnește cu o femeie care susține că este îngerul ei păzitor.

  Regia: Michael Robison
  18 5
  6.7
 • Taking a Chance on Love (2009)

  Riscurile iubirii

  Peyton a regăsit-o pe fiica ei, pe care a dat-o spre adopție cu 18 ani în urmă. E abia la începutul profesiei de părinte. Are pe cap rubrica "Vindecătoarea de inimi" și relația cu colegul ei, King. Când o cere de soție, femeia se teme să facă pasul.

  Regia: Douglas Barr
  4 2
  5.8
 • The Note (2007)

  Biletul

  Dupa prabusirea unui avion, un jurnalist local gaseste un bilet despre care crede ca a fost scris de unul dintre pasageri. Femeia porneste in cautarea celui caruia i se adreseaza biletul.

  Regia: Douglas Barr
  1 0
  6.7
 • The Naked Mile (2006)

  Plăcinta americană: Cursa nudiștilor

  Filmul prezinta aventurile familiei Stifler. Acum in centru atentiei este Erik Stifler. Acesta reuseste sa-si convinga iubita sa-l lase sa plece cu prietenii la varul sau Adam, unde spera sa aiba aventuri iesite din comun, specifice adolescentilor. 

  Regia: Joe Nussbaum
  11 0
  5.1
 • Finding John Christmas (2003)

  In cautarea lui Mos Craciun

  Kathleen (Valerie Bertinelli) este sora medicala la camera de urgenta a unui spital care are probleme din cauza fondurilor insuficiente. Ea isi cauta fratele, un pompier erou, care a disparut in urma cu cativa ani intr-un mod misterios. Acesta...

  Regia: Andy Wolk
  3 0
  6.4
 • Out of the Ashes (2003)

  Din cenusa

  Christine Lahti este protagonista acestui film socant, inspirat de cazul real al doctoritei Gisella Perl, una dintre primele femei ginecolog din estul Europei, care in timpul ocupatiei naziste a fost inchisa in lagarul de la Auschwitz. Cand...

  Regia: Joseph Sargent
  2 1
  6.8
 • The In-Laws (2003)

  Cuscrii

  Prima intalnire dintre viitorii socri Steve Tobias (MICHAEL DOUGLAS) si Jerry Peyser (ALBERT BROOKS) cu ocazia sarbatoririi logodnei copiilor lor, este ca nuca in perete.

  Regia: Andrew Fleming
  7 0
  5.8