Filmele cu Marian Seldes

  • Marian Seldes

    Marian Seldes

    Data nașterii: 23.08.1928
    Decedat: 06.10.2014 (86 de ani)
  • The Extra Man (2010)

    Ultimul gentleman

    Un bărbat care își câștigă existența ca escortă pentru femeile înstărite din partea de est a New York-ului ia sub aripa lui protectoare o tânără si ambițioasă dramaturgă.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    0 1
    5.8
  • The Visitor (2007)

    Musafirul nepoftit

    Un profesor de colegiu rămas văduv pleacă la New York pentru a ține o conferință. Acolo, un cuplu de tineri bate la ușă și cere adăpost. Profesorul îi ajută, dar mai târziu află că tinerii sunt imigranți ilegali. Acum încearcă să scape de ei,...

    Regia: Tom McCarthy
    7 1
    7.6
  • Suburban Girl (2007)

    Iubire ca la carte

    Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) este o tânără şi ambiţioasă scriitoare din New York, care îşi doreşte foarte mult să devină cunoscută. Ea participă la un eveniment important, unde îl cunoaşte pe mogulul Archie Knox, care începe să o curteze

    Regia: Marc Klein
    2 0
    5.4
  • August Rush (2007)

    Graba din August

    Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica...

    Regia: Kirsten Sheridan
    19 0
    7.4
  • Mona Lisa Smile (2003)

    Zâmbet de Mona Lisa

    Într-o lume care le-a dictat modul de a trăi, Katherine le învață cum să gândească pentru ele însele. Prin încercările studentelor ei de a-și găsi propriul drum, Katherine învață și ea să își traseze un drum diferit.

    Regia: Mike Newell
    18 0
    6.5
  • Regia: Anne Heche, Martha Coolidge, Jane Anderson
    1 0
    6.9
  • The Haunting (1999)

    Castelul bântuit

    The Haunting prezintă un experiment realizat de un reputat psiholog. Acesta vrea să studieze îndeaproape frica și alege ca spațiu pentru experiment un conac cu o reputație înfricoșătoare, despre care se spune că este bântuit de spirite malefice.

    Regia: Jan de Bont
    20 0
    5.0
  • Affliction (1998)

    Trauma

    Wadeeste un politist caruia viata nu i-a suras: copilaria i-a fost intunecata de un tata violent, casatoria s-a destramat, iar fosta sotie nu-l lasa sa-si vada fiica. Doar Marge, noua lui iubita, ii aduce liniste.Asta până când un om este ucis.

    Regia: Paul Schrader
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9
  • Digging to China (1997)

    Visând imposibilul

    Harriet are 10 ani, dar viata pe care o duce, alaturi de o mama alcoolica si de sora ei, nu-i place si viseaza la o alta existenta. Intr-o zi il cunoaste pe Ricky, fiul retardat al unei vecine. Prietenia lor nu este insa inteleasa de lumea din jur.

    Regia: Timothy Hutton
    2 0
    6.7
  • Home Alone 3 (1997)

    Singur acasă 3

    Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.

    Regia: Raja Gosnell
    66 1
    4.6
  • Tom and Huck (1995)

    Tom și Huck

    O ecranizare Walt Disney Pictures a indragitului roman al lui Mark Twain, Aventurile lui Tom Sawyer. In 1840, doi pusti poznasi, prieteni la catarama, Tom Sawyer si Huckleberry Finn, dau peste cap viata linistita a unui orasel din Missouri....

    Regia: Peter Hewitt
    4 0
    5.5