Filmele și serialele cu Marie Bunel

  • Marie Bunel

    Marie Bunel

    62 de ani
    Data nașterii: 27.05.1961
    Locul nașterii: Champigny-sur-Marne, Val-de-Marne, France
  • Someone, Somewhere (2019)

    Cineva, Undeva

    Regia: Cédric Klapisch
    2 2
    6.6
  • Harbor (2018)

    Portul

    Când, într-un impuls de moment, Adèle, o profesoară, îi permite unui imigrant în vârstă de 15 ani să se alăture în secret grupului ei de liceeni când se urcă pe feribotul către Marea Britanie, ea nu și-ar fi putut imagina importanța actului ei și...

    Regia: Paul Marques Duarte
    0 0
    6.0
  • The French Minister (2013)

    Ministrul francez

    Filmul spune povestea lui Alexandre Taillard de Vorms, un tânăr fermecător și impresionant, un bărbat cu stil pe care multe femei îl găsesc foarte atrăgător. Întâmplător sau nu, el este Ministrul afacerilor externe din Franța.

    Regia: Bertrand Tavernier
    3 0
    6.4
  • Main courante (2012)

    0 0
    6.7
  • Nu va fi o vacanță obișnuită pentru căpitanul de poliție Paul Bellamy și pentru soția sa, Françoise, aflați la casa lor de vară din sudul Franței, odată cu sosirea fratelui vitrag al lui Paul, Jacques.

    Regia: Claude Chabrol
    1 1
    5.9
  • A Girl Cut in Two (2007)

    Fata tăiată în două

    O tânără femeie care vrea cu orice preț să reușească în viață (Ludivine Sagnier) îi face pe toți din jurul ei să se îndrăgostească de ea, datorită exuberanței și veseliei sale. Ea se îndrăgostește de un celebru scriitor (Francois Berleand), dar...

    Regia: Claude Chabrol
    1 0
    6.2
  • Arsène Lupin (2004)

    Arsene Lupin, viață de hoț

    Bazate pe romanele care in literatura franceza reprezinta echivalentul scrierilor cu „Sherlock Holmes”, aventurile lui Arsene Lupin il umaresc pe celebrul hot parizian care a “usurat” de bijuterii o buna parte din clasa nobila a Parisului.

    Regia: Jean-Paul Salomé
    9 2
    5.4
  • The Chorus (2004)

    Corul

    In 1948, Mathieu, profesor de muzica, somer, accepta un post de supraveghetor la internatul unei scoli de corectie. Initiindu-i pe acesti copii cu probleme in muzica si cor, Mathieu va reusi sa le transforme viata de zi cu zi.

    Regia: Christophe Barratier
    17 1
    7.8
  • Story of Women (1988)

    Povestea femeilor

    Filmul spune povestea adevărată a unei casnice care face avorturi ilegale în Franța în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, păcălindu-i pe naziști și trădându-i pe cei pe care îi iubește.

    Regia: Claude Chabrol
    4 0
    7.5