Filmele cu Marion Cotillard

 • Marion Cotillard

  Marion Cotillard

  46 de ani
  Data nașterii: 30.09.1975
  Locul nașterii: Paris, France
  Oscaruri:
 • Annette (2021)

  Regia: Leos Carax
  19 9
  6.3
 • Regia: Guillaume Canet
  10 1
  6.4
 • Ismael's Ghosts (2017)

  Fantomele lui Ismael

  Înainte de începerea filmărilor pentru noul său lungmetraj, viața unui cineast este dată peste cap de reapariția unei iubiri pierdute. După mai bine de 21 de ani, Carlotta revine în viața celui care o crezuse dispărută pentru totdeauna

  Regia: Arnaud Desplechin
  2 4
  5.5
 • It's Only the End of the World (2017)

  Doar sfârșitul lumii

  Louis (interpretat de Gaspard Ulliel) este un scriitor foarte bolnav întors acasă, după o absență de 12 ani, pentru a-și anunța familia de moartea lui iminentă. Filmul este inspirat din piesa omonimă a lui Jean-Luc Lagrace.

  Regia: Xavier Dolan
  12 3
  6.8
 • Filmul From the Land of the Moon este o adaptare după romanul semnat de către Milena Agus despre poveștile de dragoste, reale și imaginate, ale unei protagoniste care au loc din 1943 și până la mijlocul anilor 60.

  Regia: Nicole Garcia
  15 3
  6.6
 • Allied (2016)

  Aliatul

  Aliatul este povestea unui ofițer de informații, Max Vatan, care, în Africa anului 1942, o cunoaște pe Marianne Beausejour, luptătoare în Rezistență, cei doi fiind implicați într-o misiune extrem de periculoasă dincolo de liniile inamice.

  Regia: Robert Zemeckis
  168 10
  7.1
 • Assassin's Creed (2016)

  Codul Asasinului

  Cal Lynch descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea.

  Regia: Justin Kurzel
  358 55
  5.6
 • April and the Extraordinary World (2015)

  Avril și lumea prefăcută

  Câştigător al Marelui Premiu la Annecy, în regia lui Christian Desmares şi Franck Ekinci, Avril et le monde truqué este o poveste încântătoare despre aventurile unei fete pe nume April în căutarea părinţilor ei, în Parisul anilor '40

  Regia: Christian Desmares, Franck Ekinci
  2 1
  7.2
 • Macbeth (2015)

  Epuizat de o lungă bătălie, generalul Macbeth ajunge într-o pădure unde i se prevestește că va deveni regele țării. Ros de ambiție și împins de la spate de soția sa, Lady Macbeth, generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan

  Regia: Justin Kurzel
  9 2
  6.6
 • The Little Prince (2015)

  Micul prinț

  Ecranizare după mult iubita carte pentru copii a lui Antoine de Saint-Exupéry: Un pilot se prăbuşeşte în deşert şi întâlneşte un băieţel de pe o planetă îndepărtată. Visul său? Să aibă un prieten...

  Regia: Mark Osborne
  10 0
  7.7
 • Land of the Bears (2014)

  Tărâmul urșilor

  Povestea de viață a unui pui de urs într-o natură neatinsă de civilizație.

  Regia: Guillaume Vincent
  3 0
  7.0
 • Two Days, One Night (2014)

  Două zile, o noapte

  O tânără află despre colegii ei de serviciu că au acceptat o mărire în schimbul acordului lor ca ea să fie disponibilizată. Femeia are șapte zile la dispoziție pentru a-și convinge colegii să renunțe la bani pentru ca ea să-și poată păstra serviciul.

  Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
  2 0
  7.3
 • Blood Ties (2013)

  Legături de sânge

  Chris e eliberat din închisoare după o crimă. E așteptat de fratele mai mic, Frank, care îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție. Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

  Regia: Guillaume Canet
  6 0
  6.4
 • The Immigrant (2013)

  Imigranta

  O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

  Regia: James Gray
  9 0
  6.6
 • Rust and Bone (2012)

  Rugină și os

  Stephanie e o dresoare de balene a cărei viață se schimbă după ce se întâmplă o tragedie în timpul unei sesiuni de dresaj. Femeia se află într-un scaun cu rotile, pentru că și-a pierdut ambele picioare și, astfel, toate speranțele pentru viitorul ei.

  Regia: Jacques Audiard
  12 2
  7.4