Filmele cu Marion Ross

  • Marion Ross

    Marion Ross

    95 de ani
    Data nașterii: 25.10.1928
    Locul nașterii: Watertown, Carver County, Minnesota, USA
  • Signed, Sealed, Delivered for Christmas (2014)

    Misterele scrisorilor pierdute: Scrisori de Crăciun

    Detectivii poștali descoperă că au făcut posibile multe minuni în ajun de Crăciun.

    Regia: Kevin Fair
    4 2
    7.5
  • Dear Dracula (2012)

    Nedorind să aștepte până la Crăciun ca să îi poată scrie Moșului, Sam hotărăște să îi scrie în schimb lui Dracula de Halloween. Spre marea sa surpriză, Dracula îi răspunde în persoană, apărând la ușa lui și întorcându-i viața cu susul în jos.

    Regia: Chad Van De Keere
    0 0
    5.3
  • Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (2010)

    Scooby-Doo: Blestemul monstrului din lac

    Școala s-a terminat și gasca lui Scooby incearcă să se bucure de o vacanta lunga. Cu toate acestea, observarea unui monstru in lac face ca acestia sa se uneasca din nou pentru a rezolva un alt mister.

    Regia: Brian Levant
    2 0
    4.8
  • Flower Girl (2009)

    Florăreasa

    Laurel aproape și-a pierdut speranța de a-l mai întâlni pe bărbatul visurilor ei. Bunica ei nu e de aceeași părere. Printr-o întâmplare, doi bărbați devin interesați de Laurel: fermecătorul dr. Evan și un scriitor enigmatic.

    Regia: Bradford May
    2 2
    5.9
  • Superhero Movie (2008)

    Comedie cu supereroi

    Dupa ce este muscat de o libelula mutant, liceanul coate goale Rick Riker incepe sa dezvolte super-puteri. Forta musculara creste pana la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevarata armura imposibil de penetrat.

    Regia: Craig Mazin
    32 4
    4.7
  • Music Within (2007)

    Un film inspirat din viata lui Richard Pimentel, care a contribuit la integrarea sociala a persoanelor cu handicap si a veteranilor razboiului din Vietnam. In lupta sa este inspirat de greutatile intampinate de el insusi ca urmare a pierderii...

    Regia: Steven Sawalich
    1 0
    7.2
  • The Evening Star (1996)

    Steaua de seară

    La 15 ani după mortea Emmei, fiica ei, Aurora, încearcă să-și țină familia unită, însă cei trei nepoți ai săi nu îi fac deloc viața mai ușoară. Unul este în închisoare, nepoata este o tânără rebelă, iar cel de-al treilea trăiește la limita sărăciei.

    Regia: Robert Harling
    5 0
    5.9
  • A Perfect Stranger (1994)

    Străina

    Un tragic triunghi amoros. Cea mai puternica abnegatie ii conduce la cea mai cutremuratoare tradare. De ani de zile, frumoasa Raphaella Phillips a avut o casatorie ca in basme cu John Henry, un diplomat bogat si influent, dar mult mai in varsta.

    Regia: Michael Miller
    2 0
    6.1
  • Un sistem complex de inteligenta artificiala este dezvoltat si activat pentru ca apoi responsabilii de proiect sa realizeze ca masinaria are planuri nu tocmai pasnice.

    Regia: Joseph Sargent
    11 2
    7.1
  • Teacher's Pet (1958)

    Favoritul profesoarei

    Legendele ecranului Clark Gable si Doris Day fac un rol memorabil într-o comedie cu stil! Gable (într-unul dintre cele mai bune roluri ale carierei sale) este Jim Gannon, un gazetar de modã veche care detestã cursurile de jurnalism... pânã când...

    Regia: George Seaton
    4 0
    7.1