Filmele și serialele cu Mark Lewis Jones

  • Mark Lewis Jones

    Mark Lewis Jones

    59 de ani
    Data nașterii: 31.08.1964
    Locul nașterii: Rhosllannerchrugog, Wrexham, Wales, UK
  • Baby Reindeer (2024)

    1 0
    8.2
  • Munich: The Edge of War (2021)

    Münchenul în fața războiului

    Regia: Christian Schwochow
    29 2
    6.8
  • The Third Day (2020)

    A treia zi

    Serialul e împărțit în două părți. ”Vara”, un bărbat vizitează o insulă misterioasă și descoperă localnici hotărâți să-și apere casa cu orice preț. ”Iarna” o prezintă pe ambițioasa Helen, care ajunge pe insulă în căutare de răspunsuri.

    Scenariul: Felix Barrett, Dennis Kelly
    21 5
    6.4
  • Gwen (2019)

    Regia: William McGregor
    4 2
    5.7
  • The Good Liar (2019)

    Maestrul minciunilor

    Bătrânul escroc Roy Courtnay (McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Mirren) care a moștenit milioane de dolari. Însă, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica

    Regia: Bill Condon
    103 13
    6.7
  • Queen of the Desert (2015)

    Regina deșertului

    Filmul spune povestea lui Gertrude Bell, exploratoare, scriitoare, spion, arheolog și diplomat cu influență covârșitoare asupra Orientului Mijlociu de acum un veac, negociator între numeroasele triburi din Orientul mijlociu și puterea britanică.

    Regia: Werner Herzog
    35 1
    5.7
  • Just Jim (2015)

    Doar Jim

    Jim are 17 ani. Nimeni nu-i acordă atenție. Este un singuratic din orășelul Wales. Cel mai bun prieten al său, Michael, e acum în gașca celor mai populari din școală, iar singurul companion al lui Jim rămâne devotatul său câine.

    Regia: Craig Roberts
    0 0
    5.7
  • Child 44 (2015)

    Copilul 44

    Agentul Leo Demidov investighează o serie de crime monstruoase săvârşite asupra unor copii în Uniuniea Sovietică aflată sub Stalin

    Regia: Daniel Espinosa
    40 1
    6.4
  • 37 Days (2014)

    37 de zile: Drumul către Primul Război Mondial

    Această serie captivantă, a cărei acțiune se desfășoară pe coridoarele puterilor cu sediul în Londra și Berlin, urmărește evoluția crizei prin ochii liderilor politici și a funcționarilor civili care se zbat să împiedice primul război global din lume

    1 0
    8.1
  • Sniper: Legacy (2014)

    Lunetistul: Moștenirea

    Mai multi lideri militari sunt omorati, iar Brandon afla că tatăl său se număra printre cei asasinati. Încercând să-l gaseasca pe asasin, Brandon descoperă că tatăl său nu este mort și își dă seama că este folosit de superiorii sai ca momeală.

    Regia: Don Michael Paul
    20 1
    5.3
  • The Mists of Avalon (2001)

    Misterul din Avalon

    Bazat pe un bestseller a lui Marion Zimmer Bradley, filmul este povestea femeilor din spatele regelui Arthur – mama lui – Igraine, sora- Morgaine, matusa - Viviane, Lady of the Lake si sotia lui - Gwenwyfar.

    12 1
    6.8
  • Jason and the Argonauts (2000)

    În căutarea lânii de aur

    Legenda expeditiei condusa de Iason, pornit in cautarea Lanii de Aur, una dintre cele mai renumite legende din mitologia greaca.

    5 1
    5.9
  • Solomon & Gaenor (1999)

    Solomon și Gaenor

    În 1911, în sudulȚării Galilor, Solomon Levinsky își câștigă traiul vânzând pânzeturi din ușă-n ușă. Ca să evite necazurile, tânărul își ascunde identitatea reală, nemărturisindu-i nici măcar iubitei lui, Gaenor, faptul că este evreu.

    Regia: Paul Morrison
    3 0
    6.8