Filmele și serialele cu Mark Moses

  • Mark Moses

    Mark Moses

    66 de ani
    Data nașterii: 25.02.1958
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Deputy (2020)

    Scenariul: Will Beall
    103 3
    6.5
  • Mapplethorpe (2018)

    Un portret intim al vieții lui Robert Mapplethorpe, unul dintre cei mai controversați fotografi ai secolului XX, urmărind perioada dintre ascensiunea sa din anii 1970 până la moartea lui din 1989.

    Regia: Ondi Timoner
    4 1
    6.2
  • Fear, Inc. (2016)

    Regia: Vincent Masciale
    3 1
    5.6
  • Seeking a Friend for the End of the World (2012)

    Caut prieten pentru sfârșitul lumii

    Un asteroid se apropie de Terra, iar Dodge (Steve Carell) este părăsit de soție, care fuge de acasă panicată. Eroul decide să înceapă o călătorie spre orașul de baștină, unde intenționează să o regăsească pe iubita lui din liceu.

    Regia: Lorene Scafaria
    8 2
    6.7
  • Ice Twisters (2009)

    Tornade înghețate

    Un excentric scriitor SF declanşază o catastrofă mondială când proiectul Rain Dance, încercarea lui de a controla vremea, eşuează spectaculos.

    Regia: Steven R. Monroe
    1 1
    4.1
  • Carriers (2009)

    Purtătorii

    Nimeni nu este imun în fața pandemiei ce amenință să șteargă omenirea de pe fața pământului. Determinați să eludeze virusul, Danny, fratele lui, iubita acestuia și o colega de școală a lui Danny, caută cu disperare o zonă de posibilă siguranță.

    Regia: David Pastor, Àlex Pastor
    18 3
    6.0
  • Big Momma's House 2 (2006)

    Acasă la Coana Mare 2

    Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara "Big Momma".

    Regia: John Whitesell
    27 0
    4.8
  • Monster-in-Law (2005)

    Soacra mea e o scorpie

    O mama posesiva (Jane Fonda), de curand vindecata de o cadere nervoasa, reintra in viata fiului sau exact cand acesta este in pragul anuntarii logodnei sale cu Charlotte (Jennifer Lopez), o fata care munceste ca ingrijitoare de caini.

    Regia: Robert Luketic
    25 3
    5.6
  • Someone to Watch Over Me (1987)

    Cineva care să mă apere

    Claire Gregory asista acidental la comiterea unei crime. Din nefericire reuseste sa parasesca locul faptei, insa este sub permanenta supraveghere a politistului new york-ez Mike Keegan. Care, însă, se indragosteste de Claire.

    Regia: Ridley Scott
    11 0
    6.1
  • Platoon (1987)

    Plutonul

    Filmul reda povestea unui grup de soldati americani in timp ce patruleaza, lupta si-si pierd viata in razboiul din Vietnam, totul prin ochii unui tanar recrut. „Platoon“ e primul din cele 3 filme regizate de Oliver Stone despre razboiul din Vietnam.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri: x 4
    56 3
    8.1