Filmele și serialele cu Mark Ruffalo

 • Mark Ruffalo

  Mark Ruffalo

  54 de ani
  Data nașterii: 22.11.1967
  Locul nașterii: Kenosha, Wisconsin, USA
 • The Adam Project (2022)

  Proiectul Adam

  După ce se prăbușește din greșeală în 2022, pilotul călător în timp Adam Reed face echipă cu versiunea lui de la 12 ani în misiunea de a salva viitorul.

  Regia: Shawn Levy
  134 13
  6.7
 • I Know This Much Is True (2020)

  O parte de adevăr

  Serialul este o saga de familie care prezintă viețile paralele a doi gemeni identici, interpretați de Mark Ruffalo, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX.

  19 0
  8.1
 • Dark Waters (2019)

  Apele Întunecate

  Un avocat de apărare corporativă își asumă un proces de mediu împotriva companiei chimice DuPont, care expune o lunga istorie de poluare.

  Regia: Todd Haynes
  122 5
  7.6
 • Avengers: Endgame (2019)

  Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

  Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaţilor rămaşi în viaţă, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populaţia universului la jumătate - şi a readuce ordinea.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  462 49
  8.4
 • Regia: Ben DeJesus
  6 2
  7.5
 • Avengers: Infinity War (2018)

  Răzbunătorii: Războiul infinitului

  Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  583 36
  8.4
 • Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

  Regia: Taika Waititi
  553 40
  7.9
 • Now You See Me 2 (2016)

  Now You See Me: Jaful Perfect 2

  Cei patru călăreți (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

  Regia: Jon M. Ch
  82 5
  6.4
 • Spotlight (2016)

  Filmul se va concentra asupra perioadei de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

  Regia: Tom McCarthy
  Oscar-uri:
  17 3
  8.1
 • Avengers: Age of Ultron (2015)

  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

  Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

  Regia: Joss Whedon
  174 2
  7.3
 • Infinitely Polar Bear (2014)

  Sentimente care vindecă

  Povestea familiei Stuart, din Bostonul anilor 70-80. Tatăl (Mark Ruffalo) provine dintr-o familie aristocrată, nu muncește, are 2 fete și personalitate bipolară. Soția acceptă un MBA în New York și îl lasă pe Cameron să se descurce cu fetele.

  Regia: Maya Forbes
  2 0
  6.9
 • Foxcatcher (2014)

  Dramă inspirată de fapte reale despre John Du Pont (Steve Carell), moștenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o formă de schizofrenie paranoidă și a prietenul lui de-o viață, Dave, luptător de wrestling.

  Regia: Bennett Miller
  4 0
  7.0
 • The Normal Heart (2014)

  Inima normală

  Filmul este adaptarea piesei omonime premiata Tony, scrisă de Larry Kramer. Acesta este axat pe conștientizarea HIV/SIDA, atunci când toată lumea era încă ignorantă despre teribila boală, care a fost apoi numită și "cancerul gay".

  Regia: Ryan Murphy
  8 0
  7.9
 • Begin Again (2013)

  Gretta, o cântăreață ambițioasă, și Dave, iubitul ei, se mută la New York în căutarea faimei. Dar Gretta găsește doar dezamăgire până când întâlnește un manager care o ajută.

  Regia: John Carney
  20 2
  7.4
 • Now You See Me (2013)

  Jaful perfect

  Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați.

  Regia: Louis Leterrier
  68 4
  7.2