Filmele și serialele cu Mark Wahlberg

  • Mark Wahlberg

    Mark Wahlberg

    52 de ani
    Data nașterii: 05.06.1971
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • The Family Plan (2023)

    Plan în familie

    Dan Morgan este mai multe: un soț devotat, un tată iubitor, un vânzător de mașini celebru. Este și un fost asasin. Și când trecutul îl ajunge din urmă cu prezentul, el este forțat să-și ducă familia nebănuită într-o excursie pe drum, ca oricare alta.

    Regia: Simon Cellan Jones
    113 8
    6.3
  • Me Time (2022)

    Timp pentru mine

    Cu familia plecată, un tată casnic devotat își acordă timp pentru sine după ani de zile, pornind într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreț.

    Regia: John Hamburg
    33 2
    5.1
  • Father Stu (2022)

    Părintele Stu

    Mark Wahlberg și Mel Gibson joacă în această dramă emoționantă despre un fost pugilist care, după un accident care îi spulberă speranțele în box, își găsește adevărata chemare ajutându-i pe alții să-și găsească drumul.

    Regia: Rosalind Ross
    55 8
    6.5
  • Uncharted (2022)

    Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari şi poate pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp... dar numai dacă pot învăţa să lucreze...

    Regia: Ruben Fleischer
    281 21
    6.3
  • Joe Bell (2021)

    Un bărbat vede cum fiul său homosexual este hărțuit fără cruțare și decide să plece într-o misiune de sporire a gradului de conștientizare a consecințelor prejudecăților.

    Regia: Reinaldo Marcus Green
    13 7
    6.2
  • Infinite (2021)

    Infinit

    Evan e bântuit de abilități pe care nu le-a învățat niciodată și amintiri din locuri pe care nu le-a vizitat vreodată. Apropiindu-se de o cădere nervoasă, membrii unui grup secret vin să-l salveze, dezvăluind că amintirile lui sunt reale.

    Regia: Antoine Fuqua
    251 31
    5.5
  • Scoob! (2020)

    Scoob

    „Scoob!” este prima aventură animată de lungă durată a lui Scooby-Doo, care dezvăluie modul în care el și cel mai bun prieten al său, Shaggy, au devenit doi dintre cei mai iubiți demascatori de rău făcători din lume.

    Regia: Tony Cervone
    27 0
    5.6
  • Spenser, fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă e convins de Henry, fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial

    Regia: Peter Berg
    173 19
    6.2
  • Instant Family (2018)

    Familie de-a gata

    Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți

    Regia: Sean Anders
    203 14
    7.3
  • Mile 22 (2018)

    Mile 22: Misiune secretă

    O echipă de paramilitari trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială

    Regia: Peter Berg
    375 51
    6.1
  • All the Money in the World (2017)

    Pentru toți banii din lume

    All the Money in the World (2017) urmărește răpirea lui John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, și tentativa disperată a mamei sale devotate, de a-i convinge bunicul său miliardar să plătească răscumpărarea.

    Regia: Ridley Scott
    174 22
    6.8
  • Daddy's Home 2 (2017)

    Tata în război cu... tata 2

    Tata în război cu... tata 2 urmărește peripețiile lui Brad (Will Ferrell) și Dusty (Mark Wahlberg), pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi, în perioada sărbătorilor de iarnă, și totodată să le ofere copiilor lor Crăciunul perfect.

    Regia: Sean Anders
    217 48
    6.0
  • Transformers: The Last Knight (2017)

    Transformers: Ultimul cavaler

    Planeta de origine a lui Optimus Prime este moartă. Ceea ce îl mâhnește pe Optimus este faptul că el e responsabil pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

    Regia: Michael Bay
    395 44
    5.2
  • Patriots Day (2016)

    Ziua patrioților

    Patriots Day este relatarea atacului cu bombă de la Maratonul din Boston din 2013. Povestea prezintă rezultatul atacului, cât și vânătoarea care a urmat apoi pentru prinderea teroriștilor responsabili.

    Regia: Peter Berg
    139 14
    7.3