Filmele și serialele cu Mark Wahlberg

 • Max Payne (2008)

  Un agent DEA, a cărui familie a fost omorâtă în urma unei conspirații, și un asasin al cărui scop este acela de a razbuna moartea surorii sale, sosesc împreună în New York pentru a rezolva o serie de crime.

  Regia: John Moore
  37 3
  5.3
 • We Own the Night (2007)

  Noaptea este a noastră

  Bobby deschide un club de noapte, constient ca asta inseamna sa inchida ochii la multe infractiuni. Nimeni nu trebuie sa stie ca are politisti in familie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, va trebui sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

  Regia: James Gray
  24 1
  6.8
 • Shooter (2007)

  Lunetistul

  Bob Swagger, lunetist, este un profesionist onorabil care se trezește pus într-o situație grea: e acuzat de asasinarea președintelui. Prins într-o spirală a terorii și conspirației, eroul începe o cursă în care va trebui să-și dovedească nevinovăția.

  Regia: Antoine Fuqua
  85 0
  7.2
 • Invincible (2006)

  Imbatabilul

  Un fan devotat face totul pentru a trai suprema fantezie sportiva, jucand pentru echipa sa profesionista preferata! Sunt sanse mari ca ghinionistul barman Vince Papale (Wahlberg) sa nu intre niciodata.

  Regia: Ericson Core
  14 1
  7.1
 • The Departed (2006)

  Cârtița

  În războiul dintre poliţie şi mafia irlandeză, tânărul Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) devine o piesă esenţială, el fiind născut în cartierul unde clanul mafiot îşi avea cartierul general.

  Regia: Martin Scorsese
  Oscar-uri: x 4
  83 2
  8.5
 • Four Brothers (2005)

  Patru frați

  După ce mama lor este ucisa în timpul unui jaf la un magazin, frații Mercer se reunesc pentru a răzbuna moartea ei. În timp ce-l urmăresc pe ucigaș, cei patru frați adoptați descoperă că sunt legați dincolo de sânge.

  Regia: John Singleton
  28 1
  6.8
 • I Heart Huckabees (2004)

  Eu iubesc Huckabees

  O comedie existentiala care plaseaza in centrul actiunii un cuplu de detectivi nonconformisti (Dustin Hoffman si Lily Tomlin). Pana a ajunge la metodele lor neobisnuite de investigare, trebuie prezentat contextul in care cei doi intra in scena....

  Regia: David O. Russell
  4 0
  6.6
 • The Italian Job (2003)

  Jaful în stil italian

  Planul era fără cusur... misiunea fusese îndeplinită perfect... scăpaseră fără nicio problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie îl reprezenta chiar unul dintre oamenii săi.

  Regia: F. Gary Gray
  67 1
  7.0
 • The Truth About Charlie (2002)

  Adevărul despre Charlie

  În urma morţii soţului ei, Reggie îşi dă seama că acesta a dus o viaţă dublă când devine ţinta unei bande criminale. Ajutată de misteriousul Joshua şi de agentul Bartholomew, Reggie e pe cale să facă lumină în viaţa secretă a soţului ei.

  Regia: Jonathan Demme
  5 0
  4.8
 • Rock Star (2001)

  Chris Cole (Mark Wahlberg) s-a nascut sa fie star rock. La prima vedere e un individ insignifiant cu o slujba insignifianta, dar visurile lui sunt ambitioase. Iar in ziua in care, din intamplare, are ocazia sa urce pe scena si sa arate ce poate...

  Regia: Stephen Herek
  8 1
  6.3
 • Planet of the Apes (2001)

  Planeta maimuțelor

  Apariţia neaşteptată pe planeta stăpânită de maimuţe a căpitanului Leo Davidson, străin de ordinea instaurată şi neafectat de aceasta, serveşte oamenilor înrobiţi de pe planetă drept catalizator pentru o schimbare socială.

  Regia: Tim Burton
  47 0
  5.7
 • The Yards (2000)

  Legea tăcerii

  După ce a stat la închisoare o vreme, Leo vrea o viață normală. Se angajează la unchiul lui, Frank, și îi regăsește pe Willie și pe iubita lui, Erica. Dar în atelierele metroului, unde unchiul lui trage sforile, numai în siguranță nu se trăiește.

  Regia: James Gray
  12 1
  6.4
 • The Perfect Storm (2000)

  Furtuna perfectă

  Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamatul vantului e diferit. Pentru o furtuna de nivelul 12, vantul nu mai geme, ci urla infiorator. E sunetul pe care nimeni nu vrea sa-l auda, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodata.

  Regia: Wolfgang Petersen
  25 2
  6.4
 • The Corruptor (1999)

  Corupție în cartierul chinezesc

  Nick Chen (Yun-Fat) este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai eficienţi ofiţeri de poliţie din New York şi totodată primul chinez imigrant în acţiune oficială. Sarcina lui este să vegheze asupra liniştii şi ordinii în periculosul Chinatown.

  Regia: James Foley
  23 0
  6.1
 • Three Kings (1999)

  Regii Deșertului

  Imediat dupa sfarsitul razboiului din Golf, patru soldati americani vor sa plece acasa cu o prada de razboi. Ei descopera o harta cu locul unde se afla ascuns aurul transferat de Saddam in Irak si pleaca in cautarea lui.

  Regia: David O. Russell
  44 2
  7.1