Filmele și serialele cu Marla Sokoloff

  • Marla Sokoloff

    Marla Sokoloff

    43 de ani
    Data nașterii: 19.12.1980
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • A Christmas Wedding Date (2012)

    Căsătoriți de Crăciun

    La zece ani dupa ce paraseste orasul natal pentru faima si succes, o femeie se intoarce pentru nunta unui prieten in ajunul Craciunului. Toate rivalitatile revin si prieteniile se reinoada.

    Regia: Fred Olen Ray
    7 3
    5.2
  • The Chateau Meroux (2011)

    Vinul iubirii

    Wendy se muta dintr-un oras mare la Napa Valley pentru a-si ajuta tatal cu fabrica vinicola, si acolo se indragosteste de Chris, un localnic ce se ocupa cu afaceri. Lucrurile se complica atunci cand afla ca baiatul este fiul competitorului ei.

    Regia: Bob Fugger
    0 1
    5.2
  • Flower Girl (2009)

    Florăreasa

    Laurel aproape și-a pierdut speranța de a-l mai întâlni pe bărbatul visurilor ei. Bunica ei nu e de aceeași părere. Printr-o întâmplare, doi bărbați devin interesați de Laurel: fermecătorul dr. Evan și un scriitor enigmatic.

    Regia: Bradford May
    2 2
    5.9
  • Play the Game (2009)

    Jocul iubirii

    Un tanar aratos care are succes cu femeile incearca sa il invete pe bunicul lui toate punctele cheie intr-o relatie cu o femeie. Cand vine vorba de bagat in seama cu femeile, David stie toate trucurile.

    Regia: Marc Fienberg
    3 0
    6.3
  • Bionicle: The Legend Reborn (2009)

    Bionicle: Legenda renaște

    Împreună cu o trupă curajoasă de luptători glatorieni și săteni agorieni, Mata Nui pornește într-o aventură de proporții epice, către noi ținuturi pline de imaginație, unde extraordinarele secrete bionicle vor ieși la lumină.

    Regia: Mark Baldo
    1 1
    5.1
  • Meteor (2009)

    Meteoritul

    2 0
    4.2
  • A Christmas Detour Message (2004)

    Întâlnire cu surprize

    O comedie romantica ai carei protagonisti sunt Gina si Seth, care incepe atunci cand cei doi erau in clasa a sasea. Actiunea se muta brusc cu treisprezece ani mai tarziu, vreme cand protagonistii nu se mai afla in acelasi loc, insa continua sa...

    Regia: Neill Fearnley
    6 0
    6.1
  • Sugar & Spice (2001)

    Zahăr și piper

    De ce ar vrea cea mai populara si frumoasa fata din liceu sa poarte o masca? Simplu: pentru a jefui o banca! Dupa ce Diana (Marley Shelton), sefa echipei de majorete din liceul Lincoln, ramane insarcinata cu vedeta echipei de fotbal, Jack...

    Regia: Francine McDougall
    1 0
    5.7
  • Whatever It Takes (2000)

    Cu orice preț

    Lui Ryan i-a cazut cu tronc populara si atragatoarea Ashley. Prietena cea mai buna a lui Ryan, Maggie, este de parere ca o sa-i treaca in curând. Dar varului "supertare" al lui Ashley, Chris, i s-au aprins calcâiele dupa Maggie si e dispus sa faca...

    Regia: David Raynr
    5 0
    5.5
  • Dude, Where's My Car? (2000)

    Tipule, unde mi-e mașina?

    Dupa un chef de pomina, Jess (Ashton Kutcher) si Chester, baieti buni dar total tembeli (li se potriveste bancul cu neuronul care a murit de singuratate), constata cu stupoare ca nu-si mai aduc aminte nimic despre noaptea care tocmai se terminase.

    Regia: Danny Leiner
    14 0
    5.5
  • True Crime (1995)

    Crima adevărată

    Curiozitatea unei pustoaice pe nume Mary, o va pune pe aceasta in mare pericol. Mary are o pasiune pentru meseria de politist, si este foarte curioasa din fire, ea vrand sa rezolve de una singura cazurile de crima ce se petrec in oras. Se pare ca...

    Regia: Pat Verducci
    2 0
    5.2