Filmele cu Marsha Mason

  • Marsha Mason

    Marsha Mason

    82 de ani
    Data nașterii: 03.04.1942
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • The Long Shot (2004)

    O cursă cu obstacole

    Parasita de sot, fara bani, cu o fiica de crescut si un cal gajat la banca, specialista in echitatie Annie Garrett e nevoita sa se angajeze la o herghelie din Colorado.

    Regia: Georg Stanford Brown
    0 0
    6.5
  • 2 Days in the Valley (1996)

    Crime și pasiune

    Lee Woods (James Spader) este un asasin cu sange rece, iar Dosmo Pizzo (Danny Aiello) un gangster sensibil. Cei doi sunt trimisi sa-l ucida pe Roy Foxx (Peter Horton), fostul sot al unei olimpice.

    Regia: John Herzfeld
    23 0
    6.5
  • Nick of Time (1995)

    Crimă contra-cronometru

    Gene, contabil, ajunge în Gara Centralã din L.A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar. Doi strãini îl despart de fiica lui, paarte dintr-un plan elaborat de a o prinde pe reprezentanta oficialã a guvernului.

    Regia: John Badham
    26 4
    6.3
  • I Love Trouble (1994)

    Iubesc belelele

    Peter Brackett si Sabrina Peterson sunt doi ziaristi de la doua ziare rivale din Chicago. Desi competitia dintre ei e acerba, acestia se hotarasc sa-si uneasca fortele ca sa scoată la iveala misterul din spatele unei aparent banale deraieri de tren.

    Regia: Charles Shyer
    18 2
    5.3
  • Drop Dead Fred (1991)

    Formidabilul Fred

    Desi in copilarie era o fetita plina de viata si de nestapanit de catre parinti, la douazeci de ani Eliyabeth se confrunta cu o mare problema: pare sa-si fi pierdut toata vointa de a le tine piept celorlalti si de a fi intr-adevar fericita. Dupa o...

    Regia: Ate de Jong
    3 1
    5.9
  • Regia: Michael Tuchner
    0 0
    6.8
  • Heartbreak Ridge (1986)

    Creasta Heartbreak

    Povestea unui soldat din Marina, care - in timpul serviciului dinaintea retragerii - se gandeste la viata sa influentata de ofiteri impecabili (printre care se numara si Mario Van Peebles) si de o fosta sotie teribila, de care este inca atras.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.8
  • The Cheap Detective (1978)

    Un detectiv ieftin

    Lou Peckinpaugh este un detectiv privat acuzat de moartea partenerului sau la instigarea amantei sale, sotia partenerului. Politistul DiMaggio il tine pe Lou atent sub observatie si ii face viata grea cand acesta incearca sa-si reabiliteze numele.

    Regia: Robert Moore
    7 0
    6.4
  • Audrey Rose (1977)

    Elliot e convins ca Ivy e reîncarnarea fiicei lui, care a ars de vie într-un accident auto. Din momentul în care începe sa o urmărească pe fată, părinţii ei sunt mai întâi nedumeriţi, după care devin îngroziţi de acţiunile ciudate ale lui Elliot.

    Regia: Robert Wise
    8 0
    5.8
  • The Goodbye Girl (1977)

    Adio, dar rămân cu tine!

    „Cea mai calda comedie a lui Neil Simon de pana acum pune in contact un actor interpretat de Dreyfus cu o femeie recent parasita - Marsha Mason - in acelasi apartament fara voia lor. Un scenariu de mare calibru si interpretari pe masura”.

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    20 0
    7.4