Filmele și serialele cu Martha Higareda

  • Martha Higareda

    Martha Higareda

    40 de ani
    Data nașterii: 24.08.1983
    Locul nașterii: Villa Hermosa, Tabasco, Mexico
  • Queens on the Run (2023)

    Regine pe fugă

    Regia: Jorge Macaya
    7 0
    4.6
  • The Final Table (2018)

    Toată lumea la masă!

    0 0
    7.6
  • Altered Carbon (2018)

    Carbon modificat

    După 250 de ani în care a fost „înghețat”, un prizonier este adus la viață într-un nou trup și are șansa să-și câștige libertatea prin rezolvarea unei crime bulversante.

    Scenariul: Laeta Kalogridis
    271 22
    7.9
  • Lies in Plain Sight (2010)

    Secretul Evei

    Filmul spune povestea Evei, o studentă oarbă, și a verișoarei sale, Sofia, care erau de nedespărțit când erau mici; atunci când Eva se sinucide brusc, Sofia se întoarce acasă, la tatăl său, Hector, și la părinții Evei, ca să găsească răspunsuri.

    Regia: Patricia Cardoso
    0 0
    6.1
  • Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

    Așii din mânecă 2: Balul asasinilor

    Mai mult de dragul jocului, misteriosul Hal Leuco promite o recompensă substanţiala celui care îl va omori pe angajatul FBI-ului Walter Weed, motiv pentru care un grup de criminali degeneraţi îşi pun la bătaie toate talentele pentru a-l lichida.

    Regia: P.J. Pesce
    22 5
    5.0
  • Street Kings (2008)

    Regii străzii

    Ludlow e un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești.

    Regia: David Ayer
    41 3
    6.8
  • Borderland (2007)

    La granița terorii

    "M-ai rugat sa-ti ascult povestea si te-am ascultat. Uita de partenerul tau. Acesta nu este Mexico City si nici Mexic. Aici este granita, iar granita nu are memorie." Trei prieteni - Ed, Henry si Phil - pleaca in Mexic pentru o vacanta...

    Regia: Zev Berman
    2 0
    5.6
  • Bad Girls (2007)

    Școala de domnișoare

    Adela León (Martha Higareda) este o adolescenta rebela, care se lauda cu numeroase tatuaje si piercing-uri. Panicat la gandul ca ar putea rata sansa de a deveni viitorul primar al Mexico City din cauza adorabilei sale fiice, tatal ei o înscrie la...

    Regia: Fernando Sariñana
    1 0
    5.3
  • Beyond the Sky (2006)

    Afară din rai

    In devastatul peisaj al orasului Mexico City, vietile mai multor oameni se intersecteaza dramatic. Malboro si Cucu sunt doi frati cu destine aparent diferite. In timp ce Malboro este inchis pentru cinci ani, fratele sau Cucu incearca sa devina boxer.

    Regia: Javier 'Fox' Patrón
    2 1
    5.7