Filmele și serialele cu Martin Lawrence

  • Martin Lawrence

    Martin Lawrence

    59 de ani
    Data nașterii: 16.04.1965
    Locul nașterii: Frankfurt am Main, Germany
  • Bad Boys for Life (2020)

    Băieți răi pe viață

    Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez le promite un bonus important.

    Regia: Bilall Fallah, Adil El Arbi
    398 41
    6.5
  • The Beach Bum (2019)

    Regele plajei

    Regele plajei spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american scris vreodată.

    Regia: Harmony Korine
    6 1
    5.5
  • Partners (2014)

    Parteneri

    Scenariul: Robert L. Boyett, Robert Horn
    0 0
    5.8
  • Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

    Coanele Mari: Așa tată, așa fiu

    Agentul FBI Malcom Turner și fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Malcolm redevine populara Coana mare,iar Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o școală de fete.

    Regia: John Whitesell
    18 1
    4.4
  • Death at a Funeral (2010)

    Înmormântare cu peripeții

    O intimă şi obişnuită ceremonie de înrmormântare se transformă într-un real dezastru cu secrete de familie dezvăluite şi corpuri neînsufleţite încurcate...

    Regia: Neil LaBute
    15 3
    5.7
  • Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)

    Bun venit acasă, Roscoe Jenkins!

    Când prezentatorul unei emisiuni tv de mare succes se întoarce în orașul său natal din Sud, familia lui este acolo, pregătită să-i aducă aminte că o întoarcere acasă nu seamănă deloc cu o vacanță.

    Regia: Malcolm D. Lee
    13 0
    5.5
  • College Road Trip (2008)

    Călătorie cu peripeții

    Melanie are de gând să plece împreună cu prietenele ei într-o călătorie spre a se înscrie la colegiu, dar este profund dezamagită în momentul în care tatăl ei, şef de poliţie, insistă să o însoţească pe parcursul drumului

    Regia: Roger Kumble
    9 1
    4.3
  • Wild Hogs (2007)

    Gașca nebună

    John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence si William H. Macy o iau la goana pe motoclicleta in aceasta comedie de aventuri despre un grup de prieteni trecuti de prima tinerete care decid sa faca o excursie pe doua roti.

    Regia: Walt Becker
    18 1
    5.8
  • Big Momma's House 2 (2006)

    Acasă la Coana Mare 2

    Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara "Big Momma".

    Regia: John Whitesell
    27 0
    4.8
  • Open Season (2006)

    Năzdrăvanii din pădure

    Boog, un urs grizzly fără instincte de supraviețuire, se trezește că viața îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreț. Acesta îl convinge să își părăsească viața de vis pentru a „trăi în libertate, în mijlocul naturii".

    Regia: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi
    15 0
    6.1
  • Rebound (2005)

    Ricoșeu

    Antrenorul de basket Roy McCormick este interesat mai mult de alte afaceri decât de câstigarea meciurilor. Dar, la un moment dat Roy este pe cale de a pierde totul dacă nu demonstrează că poate câstiga meciurile fără să îsi piardă calmul.

    Regia: Steve Carr
    4 0
    5.1
  • National Security (2003)

    Securitatea națională

    Earl este un cadet încrezut din L.A.P.D. care ar fi un bun polițist dacă nu ar face pe grozavul. Atitudinea rebelă a lui Earl face ca el să fie dat afară din academia de poliție, fiind nevoit să se mulțumească cu o slujbă umilă de agent de pază.

    Regia: Dennis Dugan
    34 0
    5.6
  • Bad Boys II (2003)

    Băieți răi 2

    Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot.

    Regia: Michael Bay
    104 4
    6.6
  • What's the Worst That Could Happen? (2001)

    Mai rău nu se poate

    Pentru Kevin si Max, înselãciunile si furtul au fost cãile care le-au ghidat cariera. Kevin (Martin Lawrence) este hot profesionist, cu o înclinatie pentru lucrurile de calitate, iar Max Fairbanks (Danny DeVito) este un om de afaceri fãrã scrupule.

    Regia: Sam Weisman
    12 1
    5.4
  • Black Knight (2001)

    Cavalerul Negru

    In urma unei lovituri la cap, un angajat al Parcului de Distractii Medieval, se trezeste aruncat ca prin minune in Anglia secolului 14. De aici aventurile si momentele comice incep sa se tina lant.

    Regia: Gil Junger
    32 1
    4.9