Filmele cu Marwan Kenzari

  • Marwan Kenzari

    Marwan Kenzari

    41 de ani
    Data nașterii: 16.01.1983
    Locul nașterii: The Hague, Netherlands
  • Black Adam (2022)

    Adam întunecatul

    La aproape 5.000 de ani după ce a primit puterile incredibile ale zeilor antici și a fost întemnițat aproape imediat, Adam Întunecatul este eliberat din mormântul lui și este gata să-și dezlănțuie forma unică de dreptate asupra lumii moderne.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    843 52
    6.2
  • The East (2020)

    Regia: Jim Taihuttu
    24 3
    6.9
  • The Old Guard (2020)

    Vechea Gardă

    Un grup secret de mercenari nemuritori condus de Andy luptă de secole pentru a proteja muritorii. Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să le folosească pentru ei.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    197 23
    6.7
  • Instinct (2019)

    În ciuda experienței vaste, o psiholoagă experimentată se îndrăgostește de un bărbat cu o personalitate antisocială, narcisistă, care a comis o serie de infracțiuni sexuale. După ani de tratament, urmează prima sa perioadă de probațiune.

    Regia: Halina Reijn
    3 1
    6.0
  • Aladdin (2019)

    Aladdin e un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Inocența lui e motivul pentru care vrăjitorul Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată

    Regia: Guy Ritchie
    275 39
    6.9
  • The Angel (2018)

    Regia: Ariel Vromen
    25 6
    6.7
  • What Happened to Monday (2017)

    Șapte surori

    Într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care suprapopularea și foametea au forțat guvernele să adopte o politică mondială de un copil pe familie, șapte surori identice trăiesc o existență ascunsă și urmărită de Biroul de alocare a copiilor.

    Regia: Tommy Wirkola
    289 41
    6.8
  • The Mummy (2017)

    Mumia

    Îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă al cărei destin i-a fost furat, e trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul acumulat timp de milenii și amenințând omenirea cu terori de dincolo de puterea noastră de înțelegere

    Regia: Alex Kurtzman
    504 75
    5.4
  • The Promise (2016)

    Promisiunea

    Imperiul Otoman intră în Primul Război Mondial, iar triunghiul amoros format de un student din Armenia, o artistă și un jurnalist american trece prin momente sfâșietoare.

    Regia: Terry George
    69 3
    6.1
  • Collide (2016)

    Coliziunea

    Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, pentru a face rost de bani.

    Regia: Eran Creevy
    31 6
    5.7
  • Ben-Hur (2016)

    Ben-Hur - Prințul fugar

    Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur protagonist, prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus.

    Regia: Timur Bekmambetov
    69 4
    5.7
  • Accused (2014)

    Acuzata

    Asistenta Lucia a fost prezentă la suspect de multe decese inexplicabile, iar spitalul cheamă poliția. Procuroarea Judith, împinsă de ambiție și scandalizată de situație, dă totul în proces, iar Lucia este condamnată la închisoare pe viață

    Regia: Paula van der Oest
    3 0
    7.0
  • Rabat (2011)

    Regia: Jim Taihuttu, Victor D. Ponten
    0 0
    7.1
  • Loft (2010)

    Mansarda

    Cinci bărbați sunt cei mai buni prieteni. Cu toții au soții acasă, dar decid să împartă un apartament la mansardă unde să își aducă amantele. Totul decurge perfect, până când, într-o dimineață, este descoperit acolo trupul neînsuflețit al unei...

    Regia: Antoinette Beumer
    2 0
    6.8