Filmele și serialele cu Mary Elizabeth Winstead

 • Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

  Abraham Lincoln: Vânător de vampiri

  Ține-te bine: Abraham Lincoln este reinventat ca un nemilos vânător de vampiri! După ce mama sa este ucisă de către o creatură a nopții, tânărul Abraham declară război vampirilor și nu se lasă până când nu le vine de hac.

  Regia: Timur Bekmambetov
  27 3
  5.9
 • The Thing (2011)

  Creatura

  Noua versiune va prezenta povestea unei expediții și descoperirea unui extraterestru captiv în ghețurile din nordul Scandinaviei. Acesta începe să atace oamenii care devin cuprinși de paranoia

  Regia: Matthijs van Heijningen Jr.
  31 1
  6.2
 • Scott Pilgrim vs. the World (2010)

  Scott Pilgrim împotriva tuturor

  Scott Pilgrim are 23 de ani, cântă într-o trupă rock, iar prietena lui e o liceană sexy. Problemele încep când lui Scott îi suceşte minţile o frumoasă pe nume Ramona, numai că trebuie să se lupte cu cei şapte malefici foşti prieteni ai ei.

  Regia: Edgar Wright
  12 2
  7.5
 • Make It Happen (2008)

  Dansul vieții

  Pornita intr-o calatorie ce ar trebui sa-i aduca implinirea ca dansatoare, o incantatoare tanara descopera un nou stil de dans care se va dovedi atat o sursa de conflict, cat si una de regasire de sine.

  Regia: Darren Grant
  5 0
  5.4
 • Death Proof (2007)

  Dovada morții

  Pentru cea mai tare DJ-iță din Austin, apusul este o ocazie perfectă ca să piardă vremea prin oraș cu prietenele sale. Fetele sunt frumoase, iar capete se întorc după ele. Sub fața brăzdată de cicatrice a Cascadorului Mike se ascunde însă un...

  Regia: Quentin Tarantino
  12 4
  7.0
 • Grindhouse (2007)

  Planeta terorii

  Quentin Tarantino şi Robert Rodriquez şocheaza din nou cu acest omagiu adus thriller-elor de categorie B, pline de sex şi violenţă, proiectate de obicei în cinematografe specializate denumite "grind houses". Filmul e compus din două lungmetraje:...

  Regia: Eli Roth, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
  15 4
  7.5
 • Live Free or Die Hard (2007)

  Greu de ucis 4

  La 10 ani de la ultima sa misiune, John McClane este singurul politist in stare sa dejoace un act de terorism tehnologic pus la cale de una dintre cele mai redutabile minti criminale. Greg, un hacker ingenios, planuieste sa paralizeze intreaga tara.

  Regia: Len Wiseman
  82 2
  7.1
 • Black Christmas (2006)

  Crăciunul negru

  Remake al horror-ului din 1974, filmul prezinta povestea lui Billy, un tanar care a fost maltratat de mama lui. In ajunul Craciunului din 1975, cand Billy avea numai cinci ani, mama lui ii face unul dintre cele mai crude cadouri - ii omoara tatal.

  Regia: Glen Morgan
  4 1
  4.6
 • Final Destination 3 (2006)

  Destinație finală 3

  Eleva de liceu Wendy Christenson are o premoniţie despre un accident de montaigne-russe dezastruos în care este implicată alături de mai mulţi prieteni şi colegi. Wendy îi avertizează pe toţi.

  Regia: James Wong
  30 2
  5.8