Filmele cu Mary Mara

  • Mary Mara

    Mary Mara

    Data nașterii: 21.09.1960
    Decedat: 27.06.2022 (61 de ani)
  • Prom Night (2008)

    Balul absolvenților

    Noaptea la care viseaza fiecare absolventa de liceu se transforma din magie in cosmar pentru Donna Keppel (Brittany Snow), atunci cand psihopatul care-i omorase toata familia scapa din inchisoare si urmareste s-o ucida.

    Regia: Nelson McCormick
    7 1
    3.9
  • A Civil Action (1999)

    Avocatul

    Jan Schlittman este solicitat pentru un caz deosebit de complicat. Este de acord să reprezinte opt familii ai căror copii s-au stins din cauza leucemiei, după ce două mari corporaţii au deversat substanţe toxice în apele din preajma oraşului.

    Regia: Steven Zaillian
    12 0
    6.6
  • Bound (1996)

    Corky, o fostă condamnată dură care lucrează la renovarea unui apartament într-o clădire din Chicago, întâlnește un cuplu care locuiește alături, Caesar, un mafiot paranoic și Violet, iubita lui seducătoare, care este imediat atrasă de ea.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    10 1
    7.3
  • Love Potion No. 9 (1992)

    Elixirul dragostei

    Tate Donovan, un biochimist impatimit de munca sa si lipsit de noroc la femei, este convins cu greu de prietenul sau sa viziteze o tiganca, Madame Ruth. Aceasta ii da elixirul dragostei.

    Regia: Dale Launer
    23 1
    5.7
  • The Hard Way (1991)

    Partener de ocazie

    Regizorul John Badham muşcă mâna care l-a hrănit prin această comedie care este, de fapt, o parodie a filmelor cu băieţi frumoşi de la Hollywood. Filmul îl înfăţişează tocmai pe unul dintre aceştia, interpretat de Michael J Fox

    Regia: John Badham
    10 0
    6.3
  • Blue Steel (1990)

    Crime in numele iubirii

    Ofiterul de politie Megan Turner (Jamie Lee Curtis) se confrunta cu o situatie extrema: surprinzand un jaf intr-un magazin, tanara politista este nevoita sa-l impuste mortal pe infractor.

    Regia: Kathryn Bigelow
    15 1
    5.8