Filmele cu Mason Gamble

  • Mason Gamble

    Mason Gamble

    38 de ani
    Data nașterii: 16.01.1986
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Arlington Road (1999)

    Strada conspirației

    Ramas vaduv de cand sotia sa, agent FBI, a fost ucisa de un grup de extrema dreapta, profesorul Faraday devine obsedat de aceste fractiuni extremiste. Iar tinta predilecta a atentiei sale devin cei 2 noi vecini, adevarati campioni ai americanismului.

    Regia: Mark Pellington
    14 3
    7.2
  • Rushmore (1998)

    Wes Anderson si prietenul sau Owen Wilson (actor in productiile de succes Armageddon si Anaconda), au creat povestea lui Max Fischer, un pusti excentric in varsta de 15 ani, elev in clasa a X-a, la liceul Rushmore. Interpretat de Jason...

    Regia: Wes Anderson
    11 4
    7.6
  • Gattaca (1997)

    Secolul XXI aduce, pe langa alte cuceriri ale stiintei, si posibilitatea ca perfectiunea sa nu mai fie, pentru omenire, un vis imposibil. Ingineria genetica a creat in laboratoarele sale omul superior, pentru care ratarea nu mai este posibila.

    Regia: Andrew Niccol
    31 6
    7.7
  • Bad Moon (1996)

    Vârcolacul

    Ted Harrison, un fotograf pasionat, n-a ezitat niciodata sa plece in colturi indepartate de lume. Intr-una din expeditiile sale in jungla nepaleza, este atacat de o creatura odioasa, jumatate om, jumatate fiara, care ii omoara cu salbaticie prietena.

    Regia: Eric Red
    2 1
    5.8
  • Spy Hard (1996)

    Spionează tare

    Nielsen este excentricul – cum altfel – agent Dick Steele, alias WD-40, scos de la naftalina pentru a reintra in lupta pentru apararea lumii de planurile de cucerire ale diabolicului general Rancor.

    Regia: Rick Friedberg
    27 0
    5.3
  • Dennis the Menace (1993)

    Dennis, pericol public

    O excelentă comedie, capabilă să bine-dispună chiar şi pe cel mai morocănos dintre noi. Mai ales că rolul principal e deţinut de Walter Matthau, iar Mason Gamble e încântător în rolul puştiului care îi întoarce bătrânului existenţa cu susu-n jos.

    Regia: Nick Castle
    34 1
    5.7