Filmele și serialele cu Mathew St. Patrick

  • Mathew St. Patrick

    Mathew St. Patrick

    56 de ani
    Data nașterii: 17.03.1968
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Kristy (2014)

    Când o fată de colegiu, rămasă singură în campus pe timpul vacanței de Ziua Recunoștinței, este vizitată de un grup de proscriși, trebuie să-și învingă cele mai profunde temeri pentru a lupta și a rămâne în viață.

    Regia: Olly Blackburn
    5 0
    5.9
  • Sleepwalking (2008)

    Somnambul

    James este un om simplu care duce o viață obișnuita. Atunci când sora sa o lasă pe fiica ei Tara în grija lui James, acesta este luat pe nepregătite. Cand își pierde slujba decide să plece într-o călătorie împreună cu ea.

    Regia: William Maher
    0 0
    6.1
  • Alien Raiders (2008)

    Vânătorii de extratereștri

    Este sfarsitul unei alte zile la supermarket-ul Hastings, un magazin al unei idilice familii din Buck Lake, Arizona. Monotonia este rupta, la ora 11:07, chiar inainte de inchidere, de un grup de militanti inarmati pana in dinti care invadeaza...

    Regia: Ben Rock
    4 0
    5.6
  • War (2007)

    Război

    Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor.

    Regia: Philip G. Atwell
    47 0
    6.2
  • Six Feet Under (2001)

    Sub Pământ S.R.L.

    Scenaristul Alan Ball, castigatorul unui Premiu Oscar, arunca o privire scrutatoare asupra vietii dintr-o casa de pompe funebre din Los Angeles, in serialul "Sub Pamant SRL", produs de HBO. Detinator al premiului Globul de Aur 2005, la categoria...

    Scenariul: Alan Ball
    9 1
    8.7