Filmele cu Matt Battaglia

  • Matt Battaglia

    Matt Battaglia

    58 de ani
    Data nașterii: 25.09.1965
    Locul nașterii: Tallahassee, Florida, USA
  • Brian Banks (2018)

    Eliberat din închisoare, dar aflat sub supraveghere, un fotbalist condamnat pe nedrept încearcă să-și dovedească nevinovăția și să-și continue visul de a juca în NFL.

    Regia: Tom Shadyac
    2 0
    7.2
  • Tides of War (2005)

    Fantoma din adâncuri

    In apele reci, intunecate, ale Coreei de Nord, un submarin SUA pentru interventii rapide intampina din senin un dezastru – e atacat si aproape scufundat de un altul, nedetactabil, tragedia soldandu-se cu mortile unui ofiter si a unui inginer....

    Regia: Brian Trenchard-Smith
    6 3
    4.8
  • Half Past Dead (2002)

    Pe jumătate mort

    BUNUL. RAUL... SI MORTALUL. Este povestea unui individ care se infiltreaza intr-o inchisoare super-sofisticata pentru a afla unde a ascuns un detinut prada sa: 200 mil$. in aur.

    Regia: Don Michael Paul
    15 1
    4.6
  • Universal Soldier II: Brothers in Arms (1998)

    Soldatul universal II: Frați de arme

    Filmul este continuarea productiei Soldatul universal. Succesorul lui Jean Claude Van Damme - Matt Bataglia - este in acest film un militar care a fost atras intr-un experiment secret menit sa-l transforme intr-o masina de ucis perfecta.

    Regia: Jeff Woolnough
    7 0
    2.8
  • Joshua Tree (1993)

    Copacul lui Joshua

    Wellman, fost campion de Formula 1, este condamnat pentru ceva ce nu a comis. Nu accepta situatia si evadeaza pentru a-si face dreptate. Wellman ia o ostatica si incearca sa-i intinda o capcana detectivului corupt care l-a trimis in inchisoare.

    Regia: Vic Armstrong
    22 0
    5.7