Filmele cu Matt Bushell

  • Matt Bushell

    Matt Bushell

    50 de ani
    Data nașterii: 08.01.1974
    Locul nașterii: Framingham, Massachusetts, USA
  • S.W.A.T.: Firefight (2011)

    S.W.A.T.: Focuri în sălbăticie

    Primarul orașului Los Angeles si Securitatea Națională recomandă primăriei din Detroit ca echipa S.W.A.T. a orașului să fie adusă la zi cu noile tehnici de salvare FBI, metodele moderne de codificare si metodele Quantico.

    Regia: Benny Boom
    15 1
    5.3
  • Leatherheads (2008)

    Jocuri murdare

    Filmul spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal care incearca sa convinga un student foarte priceput intr-ale balonului rotund sa se alature echipei sale. Lucrurile se complica cand unul dintre ei se indragosteste de logodnica celuilalt.

    Regia: George Clooney
    4 0
    6.0
  • Twilight (2008)

    Amurg

    Bella se mută în orășelul Forks pentru a locui cu tatăl ei. Inițial, acomodarea în noua locuință și noul liceu i se pare deprimantă, însă la scurt timp se îndrăgostește de Edward, un coleg de liceu care se dovedește a fi vampir.

    Regia: Catherine Hardwicke
    51 6
    5.3
  • Shelter (2007)

    Adăpost

    Dupa ce planurile de facultate sunt date la o parte de obligatii familiale, un tanar se refugiaza, gasindu-si confortul, in practicarea surfingului alaturi de fratele prietenului lui cel mai bun.

    Regia: Jonah Markowitz
    1 1
    7.6
  • Behind Enemy Lines II: Axis of Evil (2006)

    În spatele liniilor inamice 2

    Cand o echipa de soldati americani primeste sarcina de a distruge o baza militara nord-coreeana, esecul nu se numara printre optiuni. Dar misiunea este anulata in ultima secunda, iar patru soldati raman in teritoriul inamic.

    Regia: James Dodson
    17 1
    4.5