Filmele și serialele cu Matt Dillon

  • Matt Dillon

    Matt Dillon

    60 de ani
    Data nașterii: 18.02.1964
    Locul nașterii: New Rochelle, New York, USA
  • Regia: Paul Dektor
    4 0
    5.8
  • Land of Dreams (2021)

    Ținutul viselor

    Regia: Shirin Neshat, Shoja Azari
    1 0
    4.9
  • Capone (2020)

    Fonzo

    Ani de zile a condus Chicago în timpul prohibiției. Acum bătrânul rege al lumii interlope a ieșit din închisoare și e bântuit de trecutul său violent.

    Regia: Josh Trank
    64 16
    4.7
  • Proxima (2019)

    Proxima urmărește povestea unei astronaute care se luptă cu angajamentul față de fiica ei, în timp ce urmează un antrenament fizic înfiorător pentru o misiune de un an la bordul Stației Spațiale Internaționale.

    Regia: Alice Winocour
    3 1
    6.3
  • The House That Jack Built (2018)

    Casa pe care Jack a construit-o

    Odată cu primele crime comise în anii ’70, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Cu poliția pe urmele sale, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari pentru a comite o crimă perfectă - opera de artă supremă.

    Regia: Lars von Trier
    66 27
    6.8
  • Running for Grace (2018)

    Totul pentru Grace

    O poveste atemporală care are loc in anii '20 in Hawaii - o poveste despre un tânăr care transcende limitele rasiale și clasei sociale în urmărirea unei iubiri interzise.

    Regia: David L. Cunningham
    29 2
    6.1
  • Going in Style (2017)

    Jaf cu stil

    Trei prieteni de-o viaţă: Willie, Joe şi Al, decid să rişte vieţile liniştite de pensionari pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

    Regia: Zach Braff
    193 9
    6.6
  • Wayward Pines (2015)

    Dispăruți în Wayward Pines

    Wayward Pines orășelul perfect, case frumoase, peluze îngrijite, copii care se joaca in siguranța afara. Dar din care nimeni nu poate pleca, nimeni nu poate comunica cu restul lumii și toată lumea este supraveghata.

    Scenariul: Chad Hodge
    27 2
    7.3
  • Bad Country (2014)

    Țară rea

    Bud Carter este un detectiv cu state vechi care ajunge în situația de a face echipă cu Jesse Weiland, un faimos asasin profesionist, pentru a prinde un cap mafiot care pusese un preț pe capul lui Weiland.

    Regia: Chris Brinker
    10 1
    5.8
  • The Art of the Steal (2013)

    Arta de a fura

    Crunch face echipa cu o adunatura de escroci internationali si face cele mai mari traznai din viata sa. Inspirat de legendarul jaf al tabloului Mona Lisa, Nicky convinge gasca sa faca 10 Evanghelii false pe care sa le vanda la diferiti colectionari.

    Regia: Jonathan Sobol
    14 3
    6.3
  • Sunlight Jr. (2013)

    Melissa e casieriță într-un supermarket și are o relație cu Richie, un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile. Fără prea multe perspective de viitor, amândoi se confruntă din plin cu frustrările și greutățile vieții. Însă într-o zi, Melissa...

    Regia: Laurie Collyer
    2 0
    5.6
  • Pawn Shop Chronicles (2013)

    Amanet cu ghinion

    Dispariția unei verighete declanșază o căutare a acului în carul cu fân în care sunt implicați și dependenți de metadonă, skinheads și un imitator al lui Elvis

    Regia: Wayne Kramer
    7 0
    5.9
  • Girl Most Likely (2012)

    Fata care promitea

    Promitea să devină o scriitoare de succes, dar o criză existențială o îndepărtează de obiectiv. Iubitul o părăsește. Imogene își înscenează sinuciderea pentru a atrage atenția, dar doctorii o pun în grija mamei ei dependentă de jocuri de noroc.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    8 2
    5.7
  • Takers (2010)

    Fură și fugi

    Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu.

    Regia: John Luessenhop
    22 2
    6.2
  • Armored (2009)

    Transport blindat

    Un grup de angajaţi ai unei firme de securitate îşi riscă vieţile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator!

    Regia: Nimród Antal
    10 0
    5.7