Filmele și serialele cu Matt King

  • Matt King

    Matt King

    56 de ani
    Data nașterii: 31.01.1968
    Locul nașterii: Watford, England, UK
  • Illang: The Wolf Brigade (2018)

    Illang: Brigada lupilor

    O studentă și un adolescent retras se întâlnesc în anii ’90 într-o brutărie. De-a lungul anilor, soarta îi desparte, iar ei încearcă să se regăsească unul pe celălalt.

    Regia: Kim Jee-woon
    32 8
    5.9
  • In the Dark (2017)

    9 1
    6.8
  • O studentă americană la drept în Londra. Lovită de un taxi negru, ea se trezește amnezică într-o lume la un milion de mile distanță de casă - Wonderland. Îi urmărim aventurile așa cum este purtată printr-o lume plină de individualități ciudate...

    Regia: Simon Fellows
    5 1
    5.8
  • Bronson (2008)

    Bronson și-a modelat o personalitate violentă în timpul petrecut în închisoare, luând ostatici, protestând pe acoperișuri, arătând fața neagră a ființei umane și intrând definitiv în conștiința colectivă ca un model al răului.

    Regia: Nicolas Winding Refn
    19 6
    7.0
  • RocknRolla (2008)

    RocknRolla: o poveste despre sex, băieți răi și rock and roll

    Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzacțiile de pe piața imobiliară. Pentru onorarii generoase, el îl ajută pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i împrumută mafiotului, în semn de încredere, o neprețuită pictură.

    Regia: Guy Ritchie
    44 2
    7.2
  • Inkheart (2008)

    Inimă de cerneală

    Creat după cartea de succes a scriitoarei Cornelia Funke, filmul "Inimă de cerneală" este o aventură fantastică ce-i poartă pe un tată și o fiică într-un periplu prin lumi imaginare sau reale.

    Regia: Iain Softley
    32 1
    6.1
  • Jekyll (2007)

    Tom Jackman este unicul descendent al personajului victorian numit dr. Jekyll in timpul zilei si dl. Hyde in timpul noptii. Spre deosebire de inaintasul sau, Jackman - Jekyll este casatorit si are doi copii. Pentru a-i proteja, el a reusit sa...

    Scenariul: Steven Moffat
    1 0
    8.0