Filmele cu Matt Schulze

  • Matt Schulze

    Matt Schulze

    51 de ani
    Data nașterii: 03.07.1972
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • Fast Five (2011)

    Furios și iute în viteza a 5-a

    După ce Dom Toretto este eliberat de fostul polițist Brian O'Conner, eroii fug din țară și strâng o echipă de specialiști ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.

    Regia: Justin Lin
    134 2
    7.3
  • Mr. Brooks (2007)

    Dl. Brooks

    Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

    Regia: Bruce A. Evans
    33 4
    7.3
  • The Flock (2007)

    Turma

    Un angajat al serviciului social trebuie sa dea de urma unei fete rapite. Obligat sa cedeze locul unei colege mai tinere, barbatul isi antreneaza inlocuitoarea, care il ajuta in investigatia sa. Se pare ca rapirea are legatura cu un condamnat.

    Regia: Andrew Lau Wai-Keung
    16 2
    5.7
  • Final Move (2006)

    Șah mat cu moartea

    Politia din Los Angeles se confrunta cu un caz foarte dificil: cineva ucide in serie persoane acuzate de crima care au fost gasite nevinovate. Fostul detectiv Dan Marlowe are viziuni care il pot ajuta la rezolvarea cazurilor de crima, astfel ca...

    Regia: Joey Travolta
    2 0
    3.7
  • Seven Mummies (2006)

    Regia: Nick Quested
    6 2
    2.4
  • Out of Reach (2004)

    Intangibilul

    Billy Ray Lancing, un fost agent sub acoperire, descopera ca programul pe care el il foloseste pentru a ajuta o tanara este de fapt o retea prin care se face trafic uman. Lancing sfideaza limitele posibilului pentru a pune capat acestui trafic.

    Regia: Po-Chih Leong
    13 0
    4.0
  • Blade II (2002)

    Blade, jumatate om, jumatate vampir, caută răzbunarea pentru blestemul cu care s-a nascut. Blade trebuie să se alieze cu o echipă de vampiri pentru a lupta cu o nouă specie de super-vampiri care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor specii.

    Regia: Guillermo del Toro
    82 3
    6.7
  • The Transporter (2002)

    Transportorul

    Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

    Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
    90 2
    6.8
  • The Fast and the Furious (2001)

    Furios și iute

    Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei ...multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini

    Regia: Rob Cohen
    128 0
    6.8