Filmele și serialele cu Matt Smith

  • Matt Smith

    Matt Smith

    41 de ani
    Data nașterii: 28.10.1982
    Locul nașterii: Northampton, Northamptonshire, England, UK
  • House of the Dragon (2022)

    Casa Dragonului

    Plasat cu 200 de ani înaintea evenimentelor din Game of Thrones, House of the Dragon va spune povestea casei Targaryen.

    Scenariul: Ryan Condal, George R. R. Martin
    462 40
    8.4
  • Morbius (2022)

    Grav bolnav cu o boală rară de sânge și determinat să îi salveze pe alții de aceeași soartă, Dr. Michael Morbius recurge la un gest disperat. Ceea ce pare la început un succes radical se dovedește curând a fi un remediu potențial mai rău decât boala.

    Regia: Daniel Espinosa
    179 24
    5.1
  • Last Night in Soho (2021)

    A fost odată-n Soho

    Eloise, desginer de modă aspirantă, poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii ’60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată, pe numele ei, Sandie. Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut...

    Regia: Edgar Wright
    61 9
    7.0
  • His House (2020)

    Nu e casa noastră

    După ce a scăpat cu greu de ororile războiului din Sudanul de Sud, un cuplu de tineri refugiați se străduiește să se adapteze noii lor vieți într-un orășel englezesc, unde o forță sinistră se ascunde în umbră.

    Regia: Remi Weekes
    4 2
    6.5
  • Official Secrets (2019)

    Secrete oficiale

    Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

    Regia: Gavin Hood
    105 7
    7.3
  • Mapplethorpe (2018)

    Un portret intim al vieții lui Robert Mapplethorpe, unul dintre cei mai controversați fotografi ai secolului XX, urmărind perioada dintre ascensiunea sa din anii 1970 până la moartea lui din 1989.

    Regia: Ondi Timoner
    4 1
    6.2
  • Patient Zero (2018)

    Pacientul Zero

    Morgan e singurul care poate comunica cu cei infectați de un virus ce aproape că a distrus rasa umană.

    Regia: Stefan Ruzowitzky
    40 15
    4.6
  • The Crown (2016)

    Seria originală Netflix The Crown (Coroana) se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) ca proaspăt căsătorită în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume.

    Scenariul: Peter Morgan
    235 8
    8.6
  • John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată

    Regia: Alan Taylor
    133 3
    6.3
  • Lost River (2014)

    Râul pierdut

    Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat.

    Regia: Ryan Gosling
    6 1
    5.7
  • Womb (2010)

    Pântecul mamei

    Când Rebecca se întoarce în casa bunicului ei, îl reîntâlnește pe iubitul ei din copilărie, Thomas. El o părăsește pe prietena lui Rose, iar povestea lor de dragoste continuă de unde a rămas. Până când Thomas moare într-un accident de mașină....

    Regia: Benedek Fliegauf
    10 2
    6.3
  • Doctor Who (2005)

    Doctor Who descrie aventurile unui lord al timpului care isi spune "The Doctor" si care călătorește în timp și spațiu cu nava lui, TARDIS, care este camuflata într-o cabină telefonică de poliție specifică anilor '60.

    Scenariul: Sydney Newman
    158 8
    8.6