Filmele și serialele cu Matt Smith

 • Matt Smith

  Matt Smith

  41 de ani
  Data nașterii: 28.10.1982
  Locul nașterii: Northampton, Northamptonshire, England, UK
 • House of the Dragon (2022)

  Casa Dragonului

  Plasat cu 200 de ani înaintea evenimentelor din Game of Thrones, House of the Dragon va spune povestea casei Targaryen.

  Scenariul: Ryan Condal, George R. R. Martin
  549 42
  8.4
 • Morbius (2022)

  Grav bolnav cu o boală rară de sânge și determinat să îi salveze pe alții de aceeași soartă, Dr. Michael Morbius recurge la un gest disperat. Ceea ce pare la început un succes radical se dovedește curând a fi un remediu potențial mai rău decât boala.

  Regia: Daniel Espinosa
  179 25
  5.1
 • Last Night in Soho (2021)

  A fost odată-n Soho

  Eloise, desginer de modă aspirantă, poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii ’60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată, pe numele ei, Sandie. Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut...

  Regia: Edgar Wright
  61 9
  7.0
 • His House (2020)

  Nu e casa noastră

  După ce a scăpat cu greu de ororile războiului din Sudanul de Sud, un cuplu de tineri refugiați se străduiește să se adapteze noii lor vieți într-un orășel englezesc, unde o forță sinistră se ascunde în umbră.

  Regia: Remi Weekes
  4 2
  6.4
 • Official Secrets (2019)

  Secrete oficiale

  Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

  Regia: Gavin Hood
  109 7
  7.3
 • Mapplethorpe (2018)

  Un portret intim al vieții lui Robert Mapplethorpe, unul dintre cei mai controversați fotografi ai secolului XX, urmărind perioada dintre ascensiunea sa din anii 1970 până la moartea lui din 1989.

  Regia: Ondi Timoner
  4 1
  6.2
 • Patient Zero (2018)

  Pacientul Zero

  Morgan e singurul care poate comunica cu cei infectați de un virus ce aproape că a distrus rasa umană.

  Regia: Stefan Ruzowitzky
  40 15
  4.6
 • The Crown (2016)

  Seria originală Netflix The Crown (Coroana) se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) ca proaspăt căsătorită în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume.

  Scenariul: Peter Morgan
  239 8
  8.6
 • Pride and Prejudice and Zombies (2016)

  Mândrie și prejudecată și zombi

  Pride and Prejudice and Zombies este ecranizarea bestseller-ului cu același nume al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice este combinată cu elemente contemporane... și o mulțime de zombi

  Regia: Burr Steers
  27 2
  5.8
 • John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată

  Regia: Alan Taylor
  134 3
  6.3
 • Lost River (2014)

  Râul pierdut

  Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat.

  Regia: Ryan Gosling
  6 1
  5.7
 • Womb (2010)

  Pântecul mamei

  Când Rebecca se întoarce în casa bunicului ei, îl reîntâlnește pe iubitul ei din copilărie, Thomas. El o părăsește pe prietena lui Rose, iar povestea lor de dragoste continuă de unde a rămas. Până când Thomas moare într-un accident de mașină....

  Regia: Benedek Fliegauf
  10 2
  6.3
 • Doctor Who (2005)

  Doctor Who descrie aventurile unui lord al timpului care isi spune "The Doctor" si care călătorește în timp și spațiu cu nava lui, TARDIS, care este camuflata într-o cabină telefonică de poliție specifică anilor '60.

  Scenariul: Sydney Newman
  159 8
  8.6