Filmele și serialele cu Matthew Davis

  • Matthew Davis

    Matthew Davis

    45 de ani
    Data nașterii: 08.05.1978
    Locul nașterii: Salt Lake City, Utah, USA
  • Christmas Wishes and Mistletoe Kisses (2019)

    Dorințe și sărutări

    Abbey este o mama singura care lucreaza ca designer de interior. Cu cateva saptamani inainte de Craciun ea este angajata sa decoreze conacul unui om de afaceri.

    Regia: D.J. Viola
    5 2
    6.5
  • Legacies (2018)

    Moșteniri

    Eroii din "The Vampire Diaries" și "The Originals" au lăsat o moștenire durabilă, care continuă în Legacies - povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.

    Scenariul: Julie Plec
    498 11
    7.2
  • Cult (2013)

    Jurnalista de investigaţii Jeff Sefton face o anchetă asupra dispariţiei fratelui ei, Nate. Obsedat de o emisiune TV, denumită Cult, acesta se simţea de ceva timp ameninţat. Un presentiment al lui Nate pe care Jeff nu l-a luat în serios până acum....

    Scenariul: Rockne S. O'Bannon
    0 0
    6.1
  • Waiting for Forever (2010)

    Prieteni din dragoste

    O poveste unică despre iubire, prietenie și o viziune asupra lumii din mai multe perspective, Waiting for Forever explorează legăturile pe care oamenii le fac în fața schimbărilor vieții.

    Regia: James Keach
    11 1
    5.9
  • Finding Bliss (2009)

    Cum să-ți găsești fericirea

    Regia: Julie Davis
    2 1
    5.2
  • S. Darko (2009)

    Regia: Chris Fisher
    3 0
    3.6
  • The Vampire Diaries (2009)

    Jurnalele vampirilor

    Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu, a trecut în urmă cu 4 luni printr-o o mare tragedie: părinţii ei au murit într-un accident aviatic. Acum, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi.

    Scenariul: Kevin Williamson, Julie Plec
    187 4
    7.7
  • Into the Sun (2005)

    Mafia de la răsărit

    După ce un oficial guvernamental este ucis, un agent american cu importantă experienţă în cultura Yakuza este adus pentru a face o investigaţie.

    Regia: mink
    15 1
    4.3
  • BloodRayne (2005)

    Prințesa vampirilor

    România, 1746. Rayne încearcă să îșI răzbune mama, ucisă cu mulți ani în urmă chiar de tatăl ei, Kagan, rege al vampirilor. Rayne va porni în căutarea lui Kagan alături de alți doi încercați vânători de vampiri, Vladimir și Sebastian.

    Regia: Uwe Boll
    24 3
    3.0
  • Shadow of Fear (2004)

    În umbra terorii

    Harrison French si sotia sa, Wynn, au o viata conjugala foarte linistita, pana in momentul in care un eveniment brutal pune capat armoniei din familia lor: Harrison este obligat sa ucida un om pentru a-si salva casnicia si chiar viata. Simtindu-se...

    Regia: Rich Cowan
    1 1
    5.0
  • Below (2002)

    Fantomele adâncurilor

    Below e un inspaimantator si claustrofob exercitiu de stil. In 1943, echipa lui Tiger Shark, un submarin american din Atlantic, salveaza trei supravietuitori ai unei nave-spital britanice care a fost atacata de germani. Unul dintre acestia, o sora...

    Regia: David Twohy
    13 1
    6.1
  • Blue Crush (2002)

    Provocarea albastră

    Nimeni nu se interpune între Anne Marie și placa ei de surf. Locuiește într-o colibă pe plajă si se trezește înaintea răsăritului, în fiecare dimineață, să cucerească valurile. Asta pana cand il cunoaste pe Matt si se indragosteste de el...

    Regia: John Stockwell
    10 0
    5.7
  • Legally Blonde (2001)

    Blonda de la drept

    Elle hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca el. Elle e admisã, dar constatã cã sarmul si poseta roz Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma aici

    Regia: Robert Luketic
    17 1
    6.5
  • Urban Legends: Final Cut (2000)

    Legendele Orașului: Ultima dublă

    Renumita scoala de film, Alpine University, devine tinta unei serii de accidente fatale care impiedica incercarea unei studente de a realiza o pelicula despre legendele moderne ale orasului.

    Regia: John Ottman
    9 0
    4.4
  • Tigerland (2000)

    Ținutul tigrilor

    In 1971, un pluton de recruti soseste la Fort Polk pentru antrenamente speciale pentru razboiul din Vietnam. Anxietatea si problemele morale care apar in randul soldatilor nu se datoreaza unui pericol iminent, ci doar anticiparii crimelor si mortii.

    Regia: Joel Schumacher
    15 0
    6.9